Hakoniemen residenssi Rääkkylässä

Rääkkylän Oravisaloon 2019 perustettu Hakoniemen residenssi tarjoaa luonnonläheisen, rauhallisen sekä inspiroivan työskentely-ympäristön luovan alan ammattilaisille.

Hakoniemen toiminnan ydin ja inspiraatio on sen sijainti sisävesisaaristossa, monimuotoisen luonnon ympäröimänä. Painotamme residenssivalinnassamme kiinnostusta luonnonympäristöön ja ympäristön kannalta kestävästi toteutettaviin työsuunnitelmiin. Residenssi soveltuu mm. eri alojen taiteilijoille, muusikoille, kirjailijoille, artesaaneille, muotoilijoille ja arkkitehdeille.

Residenssi sijaitsee 15 km Rääkkylän keskustasta, eikä talossa ei ole paikalla asuvaa henkilökuntaa, joten residenssi soveltuu omatoimisille ja itsenäisille residenssivieraille.

Hinnat

Hinnat sisältävät meno-paluu-kuljetuksen Joensuun lentokentältä tai Kiteen juna-asemalta. Myös ruokakaupassa käynti kerran viikossa kuuluu residenssijaksoon.

HAVU KAMMARI  12m2
Vuokra 220€/vko, 350€/2 vkoa, 500€/kk
Lisähenkilöt 100€/vko

KÄPY KAMMARI 7m2
Vuokra 200€/vko, 330€/2 vkoa, 480€/kk
Lisähenkilöt 100€/vko

Lyhytaikaiset vierailijat sovittava erikseen.
Kangaspuiden käyttö 50€ + materiaalimaksu.

Hakeminen

Residenssiin on jatkuva, avoin haku. Ilmoita hakemuksessa toiveesi oleskelun pituudesta ja ajankohdasta. Liitä hakemukseesi portfolio tai cv sekä työsuunnitelma residenssijaksolle. Ilmoita myös, jos olet kiinnostunut kangaspuiden käytöstä jaksosi aikana tai muista erityistoiveistasi.

Residenssihuoneita on talossa kaksi, ja huoneet on ensisijaisesti tarkoitettu yhdelle hakijalle. Samaan huoneeseen voi kuitenkin hakea kaksi henkilöä yhteisellä hakemuksella (esim. työpari), jos tämä ilmoitetaan hakemuksessa etukäteen.

Jos toivot erityisen rauhallista residenssiaikaa ilman että talolla työskentelee myös toinen residenssiläinen, ilmoitathan sen hakemuksessasi.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Hakoniemeen sopimuksen mukaan, mainitsethan hakemuksessasi mikäli haluat tulla residenssiin lemmikkisi kanssa.
Myös perheet voivat hakea residenssiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen residency@hakoniemi.com otsikolla ‘Residenssihaku’. Pyrimme vastaamaan hakemuksiin kahden viikon sisällä.

Yhteystiedot:

info (at) hakoniemi.com