Tietokirjallisuutta opiskelemaan? -webinaari

Suomen tietokirjailijat järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin tietokirjallisuuden opiskelusta. Tietokirjallisuutta opiskelemaan? -webinaari pidetään keskiviikkona 24. maaliskuuta klo 10–11.

Kiinnostaako tietokirjallisuuden tutkimus – tai tietokirjailijan työ? Tietokirjallisuutta voi Helsingin yliopistossa opiskella Suomen kielen ja suomalais-ugrilaisten kielten ja kulttuurien maisteriohjelmassa. Tietokirjallisuuden opintokokonaisuus on avoin kaikille yliopiston opiskelijoille, ja tietokirjallisuuden kursseja on tarjolla ajoittain myös Helsingin avoimessa yliopistossa.

Tietokirjallisuuden opinnot tarjoavat mahdollisuuden perehtyä mm. tietokirjallisuuden historiaan ja lajeihin sekä tietokirjailijan työhön. Millaista opiskelu on? Mitä, milloin ja miten voi opiskella? Puhujana on Helsingin yliopiston tietokirjallisuuden professori Anne Mäntynen.

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille kiinnostuneille. Tallenne lähetetään ilmoittautuneille jälkikäteen. Webinaari pidetään GoToWebinar-alustalla.

Webinaariin voi ilmoittautua sen alkamiseen asti täällä. Vastausviestissä saat henkilökohtaisen osallistumislinkin. Linkki tulee muistutuksena vielä tuntia ennen webinaarin alkua. Lähetämme myös kaikille 23.3. mennessä ilmoittautuneille osallistumisohjeita erikseen.

Tietokirjallisuutta opiskelemaan -webinaari

  • Aika: Tiistai 24.3.2021 klo 10–11
  • Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu täällä. Vastausviestissä saat henkilökohtaisen osallistumislinkin. Linkki tulee muistutuksena vielä tuntia ennen webinaarin alkua.
  • Paikka: Webinaari GoToWebinar-alustalla.
  • Hinta: Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.


Lisätiedot ja kysymykset:
Eveliina Laurila | Tiedottaja, Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila @ suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296