Ennakkotehtävät koulutuspäiville V ja VI

Ennakkotehtävät Tietokirjailijan kurssin koulutuspäiviin V ja VI osallistuville. Koulutuspäivät järjestetään 30. ja 31. maaliskuuta.

Pyydämme vastaamaan alla oleviin kysymyksiin sunnuntaihin 24. maaliskuuta mennessä.


 

Ennakkotehtävät koulutuspäiville V ja VI

Nimi*

Sähköpostiosoite*

***

1. Kuinka monta jäsentä on Suomen Kustannusyhdistyksellä?*

***

2. Miten kustantajasi on markkinoinut kirjojasi? Miten itse olet markkinoinut kirjojasi?*

***

3. Käytätkö kirjailijan työssäsi esimerkiksi blogia, Twitteriä, wikejä, Facebookia, YouTubea, Instagramia, SnapChatia tai jotain muita sosiaalisen median kanavia? Mitä kokemuksia ja hyötyjä sinulla on ollut sosiaalisen median käytöstä?*

***

4. Tutustu yhdistyksemme verkkosivuihin ja hae vastaus alla olevaan kysymykseen. Kustannussopimussuositus löytyy täältä.

Millaisia erilaisia sähköisen julkaisemisen muotoja kustannussopimus voi koskea?*

***

5. Tutustu e-kirjapalveluun osoitteessa www.ellibslibrary.com/helmet

***

6. Lue mitä tahansa e-kirjaa millä tahansa laitteella, esim. mobiilisovelluksella, lukulaitteella tai verkkosovelluksella suoraan verkosta. Tutustu lukiessasi e-kirjojen ominaisuuksiin. Tee muistiinpanoja ja kirjanmerkkejä, suurenna ja pienennä tekstiä ja muuta tekstin kontrastia. Voit myös kopioida ja liittää tekstiä tekstinkäsittelyohjelmistoon.

Jos sinulla ei ole pääsyä e-kirjaan, niin linkistä www.gutenberg.org/ebooks/51326 voit lukea tai ladata superkemisti Dmitri Mendelejevin teoksen The Principles of Chemistry, Vol I. Sitä voi lukea suoraan selaimella tai sen voi ladata omalle laitteelle ePub-muodossa.

***

7. Tutustu seuraaviin mediakatsauksiin:

***