Tietokirjailijan kurssi 2018

La–su 10.2.–11.2., 10.3.–11.3., 14.4.–15.4. Helsingissä

Suomen tietokirjailijat ry järjestää vuonna 2018 kolmena viikonloppuna tietokirjailijan kurssin. Kurssi järjestetään kuudetta kertaa.

Kurssille hyväksytään hakemuksen perusteella enintään 40 yhdistyksen jäsentä. Kurssilaisten ei tarvitse osallistua kaikkiin kuuteen koulutuspäivään, vaan myös yksittäisiin koulutuspäiviin osallistuminen on mahdollista. Kurssilaisten valinnassa ovat kuitenkin etusijalla ne hakijat, jotka ilmoittautuvat jokaiseen koulutuspäivään.

Kurssi on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille, jotka parhaillaan suunnittelevat tai tekevät tieto- tai oppikirjaa. 

Kurssin kokonaishinta on osalistumiskertojen määrästä riippumatta 100 euroa. Lounas ja kahvitarjoilut sisältyvät kurssimaksun hintaan. Kotimaan matkakulut korvataan halvimman kulkuneuvon mukaan. Omavastuu on 15 euroa. Yhdistys korvaa myös pitkämatkalaisten majoituskulut kuitteja vastaan 100 euroon asti per koulutusviikonloppu (la-su).

Kurssi järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.45–16 kolmena viikonloppuna Helsingissä Tieteiden talolla. Kouluttajat (kaksi–neljä/koulutuspäivä) ovat paikalla koko päivän. Yhdistys pidättää oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

Kurssille haetaan syyskuussa verkkolomakkeella, joka linkitetään tälle sivulle. Hakija merkitsee hakulomakkeelle haluamansa kurssipäivät. Hakija kertoo lomakkeessa myös, miksi hakee kurssille ja onko hänellä kirja tekeillä tai suunnitteilla.