Syksyn apurahainfo 7.9.2021 klo 10 verkossa

Syksyn apurahainfo järjestetään verkossa 7.9. klo 10 

Suomen tietokirjailijat järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin syksyn apurahahausta. Syksyn apurahainfo -webinaari pidetään tiistaina 7. syyskuuta klo 10–10.45. 

Apurahainfossa kerrotaan haettavina olevista syksyn apurahoista ja annetaan vinkkejä hakuun. Kuka voi hakea apurahaa? Mitä hakijan on hyvä huomioida? Millainen on hyvä hakemus? Webinaarin puhujina ovat yhdistyksen toiminnanjohtaja Sanna Haanpää ja järjestösihteeri Marianne Kuukka.
 
Apurahainfo on maksuton ja suunnattu kaikille kiinnostuneille. Tallenne lähetetään ilmoittautuneille jälkikäteen. Webinaari pidetään Teams live -tapahtumana. 

Ilmoittautuminen on päättynyt. Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään sähköpostitse ennen webinaaria. 

Suomen tietokirjailijat ry:n syksyn apurahahaku luovaan tietokirjalliseen työskentelyyn on käynnissä 1.9. –30.9.2021 klo 16.00 asti. Apurahaa voivat hakea kaikki tekijät, jotka ovat aiemmin kirjoittaneet yksin tai ryhmän jäsenenä tietoteoksen. Työskentelyapuraha on tarkoitettu kattamaan kirjoitustyön aikaisia elinkustannuksia. Apurahaa ei myönnetä työryhmille tai yhteisöille, mutta työryhmän jäsenet voivat hakea henkilökohtaisia apurahoja. Apurahaa ei myönnetä jo valmistuneisiin hankkeisiin. Suomen tietokirjailijat ry:n apurahat rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla. Lisätiedot apurahoista täällä.  

Syksyn apurahainfo -webinaari

•    Aika: Tiistai 7.9.2021 klo 10–10.45
•    Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt. Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään sähköpostitse ennen webinaaria.
•    Paikka: Teams live -tapahtuma.
•    Hinta: Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.
 

Lisätiedot ja kysymykset: 
Heidi Mäki | Tapahtumatuottaja, Suomen tietokirjailijat ry
heidi.maki @ suomentietokirjailijat.fi | 050 505 4306