Kevään apurahainfo 4.3.2021 klo 10 verkossa

Suomen tietokirjailijat järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin kevään apurahahausta. Kevään apurahainfo pidetään torstaina 4. maaliskuuta klo 10–11 verkossa.

Apurahainfossa kerrotaan haettavina olevista kevään apurahoista ja annetaan vinkkejä hakuun. Kuka voi hakea apurahaa? Mitä hakijan on hyvä huomioida? Millainen on hyvä hakemus? Webinaarin puhujina ovat yhdistyksen toiminnanjohtaja Sanna Haanpää ja järjestösihteeri Marianne Kuukka.

Apurahainfo on maksuton ja suunnattu kaikille kiinnostuneille. Tallenne lähetetään ilmoittautuneille jälkikäteen. Webinaari pidetään GoToWebinar-alustalla. 

Webinaariin voi ilmoittautua sen alkamiseen asti täällä. Vastausviestissä saat henkilökohtaisen osallistumislinkin. Linkki tulee muistutuksena vielä tuntia ennen webinaarin alkua. Lähetämme myös kaikille 3.3. mennessä ilmoittautuneille osallistumisohjeita erikseen.

Suomen tietokirjailijat ry:n kevään apurahahaku luovaan tietokirjalliseen työskentelyyn on käynnissä 1.3.–31.3.2021 klo 16.00 asti. Haettavana on apuraha puolivuotiseen työskentelyyn (12 000–13 000 euroa), esikoistietokirjan kirjoittamiseen (1 000–2 000 e), lasten ja nuorten tietokirjan kirjoittamiseen (2 000–5 000 e) ja tietokirjakritiikkien kirjoittamiseen (750–1 500 euroa).

Työskentelyapuraha on tarkoitettu kattamaan kirjoitustyön aikaisia elinkustannuksia. Apurahan hakeminen ja saaminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Apurahoja ei myönnetä työryhmille tai yhteisöille, mutta työryhmän jäsenet voivat hakea henkilökohtaisia apurahoja. Apurahoja ei myönnetä jo valmistuneisiin hankkeisiin. Suomen tietokirjailijat ry:n apurahat rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla. Lisätiedot, linkki hakulomakkeelle ja ohjeet täällä.

Kevään apurahainfo -webinaari

  • Aika: Tiistai 4.2.2021 klo 10–11
  • Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu täällä. Vastausviestissä saat henkilökohtaisen osallistumislinkin. Linkki tulee muistutuksena vielä tuntia ennen webinaarin alkua.
  • Paikka: Webinaari GoToWebinar-alustalla.
  • Hinta: Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

Lisätiedot ja kysymykset:
Eveliina Laurila | Tiedottaja, Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila @ suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296