Haluatko tietokirjailijaksi? -webinaari

Haaveiletko tietokirjan kirjoittamisesta? Haluaisitko tietää, miten tietokirja etenee ideasta julkaistuksi teokseksi?  Suomen tietokirjailijat järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman webinaarin siitä, miten tietokirjailijaksi tullaan. Webinaari pidetään tiistaina 16. helmikuuta klo 14–15.

Webinaarin kouluttajana on Atenan kustantaja Ville Rauvola. Rauvola kertoo, miten ja missä vaiheessa kirjoitustyötä kustantamoja kannattaa lähestyä. Millainen on hyvä tietokirja?

Webinaarissa kuullaan myös kommenttipuheenvuoro oululaiselta tietokirjailija Katariina Vuorelta. Vuori kertoo, miten hänen tietokirjansa ovat syntyneet.

Tilaisuus on suunnattu kaikille kiinnostuneille. Webinaari pidetään GoToWebinar-alustalla. Tallenne webinaarista lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Webinaariin voi ilmoittautua sen alkamiseen asti täällä. Vastausviestissä saat henkilökohtaisen osallistumislinkin. Linkki tulee muistutuksena vielä tuntia ennen webinaarin alkua. Lähetämme myös kaikille 15.2. mennessä ilmoittautuneille osallistumisohjeita erikseen.

Haluatko tietokirjailijaksi? -webinaari

  • Aika: Tiistai 16.2.2021 klo klo 14–15
  • Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu täällä. Vastausviestissä saat henkilökohtaisen osallistumislinkin. Linkki tulee muistutuksena vielä tuntia ennen webinaarin alkua.
  • Paikka: Webinaari GoToWebinar-alustalla.
  • Hinta: Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.