Uudenmaan Tietokirjailta verkossa 16.9.2021

Hyvät Uudenmaan tietokirjailijat

Tervetuloa Tietokirjailtaan 16.9.2021 etänä!

Uudenmaan tietokirjailijat tapaavat Tietokirjailllassa torstaina 16.9.2021 klo 18-19 etänä Teamsin kautta.

Illan vieras on tietokirjailija Karolina Kouvola, joka kertoo uudesta kirjastaan Pohjolan jumalattaret (SKS, 2021). Teologian maisteri Karolina Kouvola on tutkinut maailmanhistorian soturikulttuuria kirjoissaan Sodan kuningattaret (SKS, 2020) sekä Soturit (SKS, 2017). Lisäksi hän on kirjoittanut kirjan Helsingin henget: opas aaveiden pääkaupunkiin (2018, SKS, yhdessä Vanessa Kairulahden kanssa). Kouvola valmistelee väitöskirjaansa ruotsinkielisen Pohjanmaan tietäjätarinoista Helsingin yliopistossa.

Pohjolan jumalattaret -tietokirjassa Kouvola esittelee Pohjolan myyttisiä jumalattaria, haltioita, metsänneitoja ja muita esivanhempiemme kunnioituksen herättäneitä olentoja, kuten Louhen, Mielikin ja Osmottaren sekä muita kansanperinteemme supersankarittaria.

Ilmoittaudu Tietokirjailtaan verkossa viimeistään 15.9. sivun alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on päättynyt. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty osallistumislinkki sähköpostiin. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä: eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi.

Tietokirjailta pidetään Teamsissa. Osallistumiseen tarvitsee internetyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Tarkemmat ohjeet ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille. Teknistä tukea saa tarvittaessa toimiston henkilökunnalta. Tilaisuus on katsottavissa vain suorana.

Lämpimästi tervetuloa korona-ajan Tietokirjailijailtaan!

Viljami Puustinen
Uudenmaan aluevastaava
avpuustinen@gmail.com