Uudenmaan aluetilaisuus Helsingin Kirjamessuilla - ilmoittaudu ja tilaa liput 4.10. mennessä!


Aika: Lauantaina 28.10.2017 klo 9.30–12
Paikka: Helsingin Messukeskus, kokoustila 102

Helsingin kirjamessuilla järjestetään Uudenmaan aluetilaisuus lauantaina 28.10.2017. Muista tehdä lipputilauksesi ja ilmoittautua aluetilaisuuteen keskiviikkoon 4. lokakuuta mennessä!

Valitettavasti sähköpostitse tulleita ilmoittautumisia ja lipputilauksia emme voi ottaa vastaan.

Lippuja hankitaan vain ennakkoon tilattu määrä, ja ne tilataan kerralla, joten määräajan jälkeen tulleita tilauksia ei voida ottaa vastaan. Pääsylippu postitetaan viikolla 41. Liput ovat jäsenille maksuttomia. Edun arvo on 16 euroa / lippu.

Ilmoittautuminen aluetilaisuuteen on sitova. Jos et pääsekään paikalla, pyydämme peruuttamaan tulosi etukäteen. Yhdistys tukee aluetilaisuuteen osallistuvien matkakuluja edullisimman kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Voit tulostaa matkalaskulomakkeen yhdistyksen verkkosivuilta.

Ohjelma
klo 9.30–10 Aamiaistarjoilu
klo 10–12 Säätiöt esittäytyvät
Tilaisuudessa Alfred Kordelinin säätiö, Koneen säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto esittäytyvät. Alfred Kordelinin säätiöä esittelee Erik Båsk, Koneen säätiötä Kalle Korhonen ja Suomen Kulttuurirahastoa Juhana Lassila.  Esittelyjen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä. Tilaisuuden juontavat yhdistyksen toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen ja Uudenmaan aluevastaava Iiris Kalliola.

Yhdistyksen muusta lavaohjelmasta tiedotetaan jäsenkirjeissä, ja tiedot päivitetään myös yhdistyksen verkkosivuille.


 

Ilmoittautuminen aluetilaisuuteen ja lipputilaus Helsingin Kirjamessuille 2017 (Uudenmaan jäsenille)

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Etunimi *

Sukunimi *

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Sähköpostiosoite *

Osallistun Uudenmaan aluetilaisuuteen lauantaina 28.10. klo 9.30–12


Tilaan pääsylipun Helsingin kirjamessuille (maks. 2 kpl / jäsen) *Lisätietoja (huom. emme päivitä osoitteita jäsenrekisteriin tätä kautta)