Uudenmaan aluetilaisuus Helsingin Kirjamessuilla 2018

Aika: Lauantaina 27.10.2018 klo 9.30–12
Paikka: Helsingin Messukeskus, kokoustila 204–205

Uudenmaan aluetilaisuus järjestetään Helsingin Kirjamessuilla lauantaina 27.10.2018. Muista tehdä lipputilauksesi ja ilmoittautua aluetilaisuuteen sivun alla olevalla lomakkeella perjantaihin 12. lokakuuta klo 12 mennessä!

Ohjelma

  • klo 9.30–10.00 Aamiaistarjoilu
  • klo 10.00–10.10 Tilaisuuden avaus
    Viestintäpäällikkö Anne Rutanen
  • klo 10.10–10.30 Tietokirjoja kouluun! -katalogi
    Tietokirjallisuuden professori ja katalogin toimittaja Pirjo Hiidenmaa esittelee uuden Tietokirjoja kouluun! Lukuvinkkejä yläkouluun ja lukioon -katalogin.
  • klo 10.30–12.00 Miten Suomesta tehdään tietokirjallisuuden kärkimaa?
    Paneelissa puhutaan tieto- ja oppikirjallisuuden merkityksestä sekä lukemisen ja koulutuksen tärkeydestä suomalaiselle hyvinvoinnille. Keskustelemassa ovat kansanedustajat Maarit Feldt-Ranta (sdp), Anders Adlercreutz (rkp), Elina Lepomäki (kok) ja Emma Kari (vihr). Keskustelun juontavat Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen ja yhdistyksen Uudenmaan aluevastaava Helena Ruuska.

Ilmoittautuminen ja kirjamessulippujen tilaus Uudenmaan jäsenille

Ilmoittautuminen aluetilaisuuteen ja lipputilaus tehdään alla olevalla verkkolomakkeella perjantaihin 12. lokakuuta klo 12.00 mennessä.

Tilaathan liput lomakkeella määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen tulleita tai sähköpostitse lähetettyjä tilauksia ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Pääsylippu / liput lähetetään sähköpostitse viikolla 42 lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Liput ovat jäsenille maksuttomia. Edun arvo on 16 euroa / lippu.

Ilmoittautuminen aluetilaisuuteen on sitova. Jos et pääsekään paikalla, pyydämme peruuttamaan tulosi etukäteen. Yhdistys tukee aluetilaisuuteen osallistuvien matkakuluja edullisimman kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Voit tulostaa matkalaskulomakkeen yhdistyksen verkkosivuilta.
 

Yhdistyksen muusta Helsingin Kirjamessujen lavaohjelmasta tiedotetaan jäsenkirjeissä, ja tiedot päivitetään myös yhdistyksen verkkosivuille. Helsingin Kirjamessujen lavaohjelma julkaistaan 25.9.


Ilmoittautuminen aluetilaisuuteen ja lipputilaus Helsingin Kirjamessuille 2018 (Uudenmaan jäsenille)

Ilmoittaudu ja tilaa liput 12.10. klo 12 mennessä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Etunimi *

Sukunimi *

Sähköpostiosoite *

Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Tilaamasi liput/lippu lähetetään tähän osoitteeseen.

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Osallistun Uudenmaan aluetilaisuuteen lauantaina 27.10. klo 9.30–12


Tilaan pääsylipun Helsingin Kirjamessuille (maks. 2 kpl / jäsen) *Lisätietoja (huom. emme päivitä osoitteita jäsenrekisteriin tätä kautta)