Uudenmaan aluetilaisuus Helsingin Kirjamessuilla 2018

Aika: Lauantaina 27.10.2018 klo 9.30–12
Paikka: Helsingin Messukeskus, kokoustila 204–205

Uudenmaan aluetilaisuus järjestetään Helsingin Kirjamessuilla lauantaina 27.10.2018.

Ohjelma

  • klo 9.30–10.00 Aamiaistarjoilu
  • klo 10.00–10.10 Tilaisuuden avaus
    Viestintäpäällikkö Anne Rutanen
  • klo 10.10–10.30 Tietokirjoja kouluun! -katalogi
    Tietokirjallisuuden professori ja katalogin toimittaja Pirjo Hiidenmaa esittelee uuden Tietokirjoja kouluun! Lukuvinkkejä yläkouluun ja lukioon -katalogin.
  • klo 10.30–12.00 Miten Suomesta tehdään tietokirjallisuuden kärkimaa?
    Paneelissa puhutaan tieto- ja oppikirjallisuuden merkityksestä sekä lukemisen ja koulutuksen tärkeydestä suomalaiselle hyvinvoinnille. Keskustelemassa ovat kansanedustajat Maarit Feldt-Ranta (sd.), Anders Adlercreutz (r.), Elina Lepomäki (kok.) ja Emma Kari (vihr). Keskustelun juontavat Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen ja yhdistyksen Uudenmaan aluevastaava Helena Ruuska.

Ilmoittautuminen ja kirjamessulippujen tilaus Uudenmaan jäsenille

Ilmoittautuminen aluetilaisuuteen ja lipputilaus ovat päättyneet.

Tilaathan liput lomakkeella määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen tulleita tai sähköpostitse lähetettyjä tilauksia ei valitettavasti voida ottaa vastaan. Pääsylippu / liput lähetetään sähköpostitse viikolla 42 lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Liput ovat jäsenille maksuttomia. Edun arvo on 16 euroa / lippu.

Ilmoittautuminen aluetilaisuuteen on sitova. Jos et pääsekään paikalla, pyydämme peruuttamaan tulosi etukäteen. Yhdistys tukee aluetilaisuuteen osallistuvien matkakuluja edullisimman kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa). Voit tulostaa matkalaskulomakkeen yhdistyksen verkkosivuilta.
 

Yhdistyksen Helsingin Kirjamessujen lavaohjelmaan voi tutustua täällä.