Uudenmaan aluetilaisuus Helsingin Kirjamessuilla 2019

Hyvä Uudenmaan alueen tietokirjailija

Helsingin Kirjamessuilla järjestetään Uudenmaan aluetilaisuus lauantaina 26.10.2019. Ilmoittaudu mukaan ja tilaa kirjamessulippu
14.10. mennessä!

Uudenmaan aluetilaisuus Helsingin Kirjamessuilla

Aika: Lauantaina 26.10.2019 klo 9.30–11.45
Paikka: Helsingin Messukeskus, kokoustila 204-205, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Ohjelma

klo 9.30–10.00 Aamiaistarjoilu
klo 10.00 Tilaisuuden avaus
Brainy books - Yleistajuiset tiedekirjat -paneelikeskustelu
Paneelissa puhutaan maailmalla jo pitkään vaikuttaneesta brainy books -trendistä. Suositut ”fiksut kirjat” tuovat tieteen tuloksia laajalle yleisölle, ottavat kantaa ja herättävät ajattelemaan. Miten tutkimusta yleistajuistetaan? Mikä on maailmaa selittävien älykkökirjojen suosion salaisuus? Keskustelijoina ovat historiantutkija ja vuoden 2018 Tietokirjallisuuden Finlandialla palkittu Seppo Aalto, Yuval Noah Hararin kirjat kustantanut Ilpo Jäppinen sekä tietokirjallisuuden professori Anne Mäntynen. Keskustelun juontaa tietokirjailija, FT ja Uudenmaan aluevastaava Helena Ruuska.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu aluetilaisuuteen ja tilaa lippu kirjamessuille (1 kpl / jäsen) alla olevalla verkkolomakkeella 14.10. mennessä.

Tilaathan liput määräaikaan mennessä. Määräajan jälkeen tulleita tai sähköpostitse lähetettyjä tilauksia ei valitettavasti voida käsitellä. Pääsylippu lähetetään sähköpostitse viikolla 42 lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen. Liput ovat jäsenille maksuttomia. Edun arvo on 19 euroa / lippu.

Ilmoittautuminen aluetilaisuuteen on sitova. Jos et pääsekään paikalla, pyydämme peruuttamaan tulosi etukäteen. Yhdistys tukee aluetilaisuuteen osallistuvien matkakuluja edullisimman kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa).

Yhdistyksen muusta lavaohjelmasta tiedotetaan jäsenkirjeissä, ja tiedot päivitetään myös yhdistyksen verkkosivuille. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkistetaan 25.9.


Uudenmaan jäsenten lipputilaus ja ilmoittautuminen aluetilaisuuteen Helsingin Kirjamessuille 2019

Tilaa lippu ja ilmoittaudu 14.10. mennessä!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Etunimi *

Sukunimi *

Sähköpostiosoite *

Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Lippu lähetetään tähän osoitteeseen.

Postitoimipaikka *

Osallistun Uudenmaan aluetilaisuuteen lauantaina 26.10. klo 9.30–11.45*


Tilaan pääsylipun Helsingin Kirjamessuille (1 kpl / jäsen)*

Lisätietoja (huom. emme päivitä osoitteita jäsenrekisteriin tätä kautta)