Hyvät Uudenmaan tietokirjailijat

Järjestämme kevään aluetapaamisen lauantaina 26.3.2022 klo 12.00-14.00 Porvoon Aatos Caféssa (Kaivokatu 37 B).

Tilaisuuden vieras on uskontotieteilijä ja joogatutkija Matti Rautaniemi, joka kertoo uusimmasta kirjastaan Tiedonjanoinen joogi (Aula & Co, 2021). Kirjassa Rautaniemi luo katsauksen joogan historiaan, nykytilaan ja tulevaisuuteen. Rautaniemi pohtii myös henkisyyden historiaa, suuria mystikoita ja skeptikoita.

Rautaniemeä haastattelee kulttuurituottaja ja kirjailija Sanna Vaara, jonka omakohtaisuutta ja fiktiota yhdistelevät teokset käsittelevät länsimaista hyvinvointikulttuuria ja universaalia henkisyyden etsintää.

Ilmoittaudu brunssille 11.3. mennessä

Vapaan yleisötilaisuuden jälkeen nautimme Aatos Cafén monipuolisen kasvisbrunssin klo 13.00-14.00. Brunssitarjoilua varten pyydän ilmoittautumaan perjantaihin 11.3.2022 mennessä osoitteeseen avpuustinen@gmail.com. Brunssi tarjoillaan noutopöydästä, josta kukin valitsee mieleisensä. Erityisruokavalio on silti hyvä mainita ilmoittautuessa.

Yhdistys korvaa aluetilaisuuteen osallistuvien jäsenten matkakuluja edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan kuitteja vastaan (omavastuu 15 euroa). Matkalaskulomake löytyy täältä.

Luvassa kevätpäivä vanhassa Porvoossa. Tervetuloa!

Viljami Puustinen
Uudenmaan aluevastaava
avpuustinen@gmail.com