Hyvät Uudenmaan tietokirjailijat

Järjestämme syksyn aluetapaamisen torstaina 15.9.2022 klo 17.00-18.00 Helsingin Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan Kesäkahvila Kummussa (Jyrängöntie 2).

Tilaisuuden teema on sadonkorjuu ja suomalainen kansanusko. Illan vieraat ovat entisaikojen tapoja sekä noituutta tutkineet tietokirjailijat Marjut Hjelt, Meri Mort ja Kuparikettu. Syysmenoja puidaan Hjeltin kirjasta Maaginen vuosi – Taikoja, enteitä ja haltijaväkeä (SKS, 2021), noituutta Meri Mortin teoksesta Varjojen voimat – Kortit, rituaalit ja myyttien naiset (Like, 2021) sekä Kupariketun ja Heikki Sauren kirjasta Noitakirja – Nykynoidat ja noitien historiaa (Into, 2021). Haastattelija on Heikki Saure, jonka oma kirja Tonttu – tarua ja totta (SKS, 2021) valottaa illan teemaa joka kodin pikkuhahmojen syystoimien kautta.

Tilaisuutta voi seurata verkossa yhdistyksen Facebook-sivulla. Tallenne tulee katsottavakasi Youtube-kanavalla.

Ilmoittaudu keittoiltapalalle 9.9. klo 12 mennessä

Vapaan yleisötilaisuuden jälkeen nautimme Kesäkahvila Kummun keittoiltapalan klo 18.00-19.00. Tarjolla on sekä vegaaninen että perinteinen vaihtoehto. Tarjoilua varten pyydän ilmoittautumaan perjantaihin 9.9. klo 12 mennessä verkkolomakkeella sivun alla. Ilmoittautuminen on päättynyt. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mukaan pääsy vahvistetaan erillisellä viestillä. 

Luvassa syksyinen iltapäivä Kumpulassa. Tervetuloa!

Viljami Puustinen
Uudenmaan aluevastaava
avpuustinen@gmail.com