aluetilaisuus 24.4.2018

Hyvät tietokirjailijat Pohjois-Savossa

Tervetuloa kevään viimeiseen tapaamiseen Kuopioon tiistaina 24.4.2018 klo 17.30 tietokirjailijailtaan Kuopion kaupunginkirjastoon ja klo 19 jäsentilaisuuteen ravintola Isä Camilloon.
 

Klo 17.30 Tietokirjailijailta Kuopion kaupunginkirjastossa, Maaherrankatu 12

Illan tietokirjailijavieraana on ravitsemusterapeutti Leena Putkonen. Esillä ovat hänen viimeisimmät kirjansa Ruokamysteerit - Viisaiden valintojen jäljillä (Otava 2017, yhdessä Mari Koistisen kanssa) ja Superhyvää suolistolle – Herkkävatsaisen elämä kuntoon (Otava 2016). Ruokamysteerit-kirjassa otetaan kantaa paitsi terveysväittämiin myös ekologisiin kysymyksiin. Superhyvää suolistolle opastaa suolistovaivoista kärsiviä FODMAP-ruokavalioon. Leppävirtalaissyntyinen Putkonen lupaa tolkkua ravitsemuskeskusteluun ja lohtua ruokakohujen pelästyttämille.

Leena Putkonen on Kuopion yliopistosta valmistunut terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Putkonen on kouluttautunut FODMAP-ruokavaliohoidon asiantuntijaksi Lontoon King´s Collegessa ja Australiassa Monashin yliopistossa.

Kirjaston tilaisuus on kaikille avoin ja siihen on vapaa pääsy.

 
Klo 19 Jäsentilaisuus ravintola Isä Camillon pankkiholvikabinetissa, Kauppakatu 25-27

Kirjaston tilaisuuden jälkeen kokoonnumme Ravintola Isä Camillon pankkiholvikabinettiin.

Ilmoittaudu jäsentilaisuuteen tiistaihin 17.4. mennessä osoitteeseen kaija.vuorio@dnainternet.net tai tekstiviestillä 044 565 6851. Ilmoita samalla, haluatko liha-, kala- vai kasvisvaihtoehdon sekä mahdolliset ruokarajoituksesi.

Kevätterveisin

Kaija Vuorio
Pohjois-Savon aluevastaava
kaija.vuorio@dnainternet.net
044 5656 851