Hyvä pohjoissavolainen tietokirjailija

Tervetuloa tietokirjailtaan Kuopion taidemuseoon 19.9. klo 18 ja sen jälkeen jäsentapaamiseen ravintola Isä Camilloon!

Tietokirjailta 19.9. klo 18 Kuopion taidemuseolla

Tietokirjailijavieraana on taidehistorioitsija Hanna-Reetta Schreck, joka on kirjoittanut Ellen Thesleffin taiteesta ja elämästä elämäkertateoksen Minä maalaan kuin jumala (Teos 2017). Häntä haastattelee taidemuseon intendentti Marja Louni.

Ellen Thesleff on kuopiolaisittainkin kiintoisa, sillä hän vietti Kuopiossa lapsuutensa ja osan nuoruuttaankin. Taiteessa hän oli edelläkävijä ja kosmopoliitti. Hanna-Reetta Schreckin Helsingin taidemuseoon kuratoima näyttely on avoinna 26.1.2020 saakka.

Tietokirjailta pidetään siis torstaina 19.9.2019 klo 18 Kuopion taidemuseolla, Kauppakatu 35, 70100 Kuopio.

Tietokirjaillan jälkeen on jäsentilaisuus ravintola Isä Camillossa (Kauppakatu 25–27). Tarjolla on iltapala, joten sitova ilmoittautuminen on välttämätön. Ilmoitathan samalla ruokarajoituksesi.

Ilmoittaudu 4.9. mennessä molempiin tilaisuuksiin. Myös taidemuseoon tulee pikaisesti ilmoittautua, jotta pääset sisään ilmaiseksi tietokirjailijoiden kiintiössä. Ilmoittautuessasi kerro myös, onko sinulla Museokorttia. Tilaisuus pidetään museon näyttelytiloissa, joihin mahtuu vain rajallinen määrä kuulijoita. Muille kuin ilmoittautuneille tietokirjailijoille tilaisuus on maksullinen (8/5 e).

Ilmoittautuminen siis molempiin tilaisuuksiin 4.9. mennessä aluevastaavalle kaija.kh.vuorio@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Kaija Vuorio
Suomen tietokirjailijat ry:n Pohjois-Savon aluevastaava
kaija.kh.vuorio@gmail.com
044 5656 851