Hyvät pohjoissavolaiset tietokirjailijat

Pohjois-Savon aluetilaisuus pidetään Kuopiossa tiistaina 18.2.2020 klo 18 Ravintola Frans & Sophien kabinetissa (Minna Canthin katu 16, Kuopio). Ilmoittaudu 12.2. mennessä!

Aluetilaisuudessa Suomen tietokirjailijat ry:n aluetoimikunnan puheenjohtaja Riitta Suominen kertoo tietokirjailijana toimimisesta digitaalisessa tietoympäristössä ja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi hän kertoo yhdistyksen aluetoiminnan vilkastumisesta ja monimuotoistumisesta viime vuosina. Toinen tietokirjailijavieraamme on kuopiolainen tietokirjailija ja kustantaja Juha Pohjonen, joka kertoo tietokirjailijan moninaisista rooleistaan yrittäjänä.

FT Riitta Suominen toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa kielen ja viestinnän asiantuntijana. Hän väitteli viime elokuussa julkisen alan verkkoteksteistä ja sosiaalisen median päivityksistä. Suominen on myös kirjoittanut kaupunkien Twitter-toiminnasta ja kouluttanut tietokirjailijoita sekä muita asiantuntijoita sosiaalisen median ammatilliseen hyödyntämiseen. Yhdistyksen luottamustehtävissä Suominen on toiminut parikymmentä vuotta.

FT, dosentti Juha Pohjonen on kirjoittanut kymmeniä tietokirjoja, tilaushistorioita ja tieteellisiä teoksia. Hän on Kustannusosakeyhtiö Hain ja University Press of Eastern Finlandin toimitusjohtaja sekä tilaushistorioita tuottavan Historietti Oy:n omistaja.

Ravintola Frans & Sophie sijaitsee Hotelli Puijonsarven alakerrassa Kuopiossa osoitteessa Minna Canthin katu 16. Nautimme vieraidemme puheenvuorojen ja keskustelun lomassa blini-illallisen. Tarjoilujen vuoksi pyydän sitovat ilmoittautumiset sekä ruokarajoitukset keskiviikkoon 12.2. mennessä osoitteeseen kaija.kh.vuorio@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Kaija Vuorio
Pohjois-Savon aluevastaava
kaija.kh.vuorio@gmail.com
044 5656 851