Hyvä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen tietokirjailija, tervetuloa jäsentapaamiseen Ouluun 14.9.2018!

Illan aluksi kuullaan emeritusprofessori Seppo Hentilän luento vuoden 1918 pitkistä varjoista. Sen jälkeen nautitaan yhdistyksen tarjoama iltapala hyvässä seurassa jäsenten kesken.

Vaan heti alkuun huomautus: ilmoittaudu 31.8. mennessä!

Yleisöluento ja jäsentapaaminen järjestetään perjantaina 14.9.2018 Oulussa. Luento pidetään Oulun pääkirjaston Pakkala-salissa klo 18 osoitteessa Kaarlenväylä 3. Jäsentapaaminen on Scandic Oulun Pykmestari-kabinetissa klo 19.30 alkaen osoitteessa Saaristonkatu 4.

Yleisöluento liittyy Oulun Uuteen kirjallisuusfestivaaliin 14.-15.9.2018.

Iltapalalla on tarjolla kolme vaihtoehtoa:

1.    LAVARET (L, G). Paahdettua siikaa, kurpitsatapenadea ja beurre blanc -kastiketta, keitettyjä varhaisperunoita ja kevätsipuli-voikastiketta.
2.    CHICKEN GORGONZOLA (G). Gorgonzola-juustolla gratinoitua yrttimarinoitua kananrintaa ja päärynäsalaattia, paahdettua bataattia ja chipotlemajoneesia.
3.    VEGETARIAN PITA JA PUUTARHURIN SALAATTI (L). Pitaleipää, tzatzikia, kasviskoftapihvit, salaattia, punasipulia, tomaattia ja lehtipersiljaa.

Kerro ilmoittautuessasi valitsemasi iltapalavaihtoehto.

Ilmoittaudu jäsentilaisuuteen perjantaihin 31.8. mennessä aluevastaavalle osoitteeseen petri.laukka@gmail.com.

Yhdistys korvaa jäsenten kotimaan matkakuluja aluetilaisuuteen edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (omavastuu 15 euroa).

Oikein lämpimästi tervetuloa!

Petri Laukka
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluevastaava
petri.laukka@gmail.com

Seppo Hentilän kuva: Siltala Publishing