Hyvä pohjoiskarjalainen tietokirjailija

Tervetuloa poliitikkopaneeliin ja jäsentilaisuuteen Joensuuhun sunnuntaina 17. helmikuuta 2019 klo 14.30 alkaen!

Suomen tietokirjailijat ry järjestää poliitikkopaneelin tietokirjallisuudesta Joensuussa. Tietokirjallisuuden sekä lukemisen ja koulutuksen merkityksestä suomalaiselle hyvinvoinnille ovat keskustelemassa kansanedustajaehdokkaat Sari Essayah (kd.), Heli Hjälm (kok.), Joakim Kärkäs (sd.) ja Krista Mikkonen (vihr.). Tilaisuuden juontaa Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen.

Tietoympäristö muuttuu. Muun muassa digitalisoituminen on vaikuttanut kustannusalan toimintatapoihin ja kustantamisen edellytyksiin. Miten turvataan kotimaisen tietokirjallisuuden tulevaisuus? Miten käy sivistyksen ja koulutuksen, jotka ovat olleet suomalaisen hyvinvoinnin rakennuspuita?

Miten Suomesta tehdään tietokirjallisuuden kärkimaa? -paneeli pidetään sunnuntaina 17. helmikuuta klo 14.30 Joensuun pääkirjaston Muikkusalissa (Koskikatu 25).

Tilaisuus on yleisölle avoin, joten voit levittää tietoa edelleen.

Keskustelutilaisuuden jälkeen noin klo 16 kokoonnumme jäsentilaisuuteen ravintola Toreron kabinettiin (Siltakatu 8). Tilaisuudessa toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen kertoo yhdistyksen kuulumisia. Myös paneelin jäsenet on kutsuttu jäsentapaamiseen.

Tarjoilua varten sitovat ilmoittautumiset ja mahdolliset ruokarajoitukset viimeistään ma 11.2. sähköpostitse marjahelena.simola@gmail.com tai puhelimitse 0500 861 636. Paneeliin ei tarvita erillistä ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Marja Simola
Pohjois-Karjalan aluevastaava
marjahelena.simola@gmail.com
0500 861 636