Hyvä pohjoiskarjalainen tietokirjailija

Tervetuloa seuraamaan keittokirjaraatia 28.10. verkossa tai livenä!

Syksyn toinen aluetilaisuus järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan Martat ry:n ja Vaara-kirjastojen kanssa keskiviikkona 28.10.2020 klo 17.30-18.30 pääkirjaston Taiteiden aukiolla (Koskikatu 25). Joudumme aloittamaan tavallista aikaisemmin kirjaston muuttuneiden aukiolojen vuoksi.

Ohjemassa on keittokirjaraati, jossa ruoditaan viittä erilaista keittokirjaa. Raadissa kirjoja arvioivat toiminnanjohtaja Heli Hjälm, kotitalousasiantuntija Tiia Koppanen Pohjois-Karjalan Martoista, panimoyrittäjä Ville Vuorio panimo Honkavuoresta sekä informaatikko Kai Sormunen Vaara-kirjastoista.

Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy. Osallistuessa huomioikaa koronarajoitukset ja kirjaston suositukset maskin käytöstä.

Tilaisuutta voi seurata myös verkon kautta Pohjois-Karjalan Martat vinkkaa -Facebook-sivulla.

Tervetuloa!

Marja Simola
Pohjois-Karjalan aluevastaava
marjahelena.simola@gmail.com
0500 861 636

Seuraa keittokirjaraatia verkon kautta täältä.


Noudatamme THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Ohjeita turvalliseen osallistumiseen:

1.    Ethän tule paikalle, jos sinulla on vähänkään flunssan oireita. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa.
2.    Pese tai desinfioi kätesi huolellisesti heti saavuttuasi ja lähtiessäsi.
3.    Pidä vähintään metrin etäisyys muihin. Kiinnitäthän huomiota turvaväleihin myös tilanteissa, joissa syntyy jonoa. Vältä pintojen turhaa koskettelua.
4.    Jos yskit tai aivastat, yskäise nenäliinaan tai hihaan. Heitä nenäliina roskiin. Pese sen jälkeen kädet tai käytä käsidesiä.
5.    Harkitse osallistumistasi erityisesti, jos olet riskiryhmää.