kirjat

Hyvä pohjoiskarjalainen tietokirjailija

Tervetuloa kevään toiseen aluetilaisuuteen tiistaina 27.3. klo 18.00 ravintola Aadaan Joensuuhun (Kauppakatu 32, sisäänkäynti myös kauppakeskus Metropolista).

Aluetilaisuudessa Joensuun yliopiston emeritaprofessori Marja-Liisa Julkunen kertoo pelkoa käsittelevästä kirjastaan Nyt iskee pelko. Pelko tieto- ja kaunokirjallisuudessa ja suomalaisten kokemuksissa (Kirjokansi 2018) sekä muusta tuotannostaan. Teos on tehty yhdessä Saara Koikkalaisen kanssa.

Marja-Liisa Julkunen on monipuolinen tietokirjailija. Nyt iskee pelko -kirjan lisäksi hänen tuotantoonsa kuuluu useita julkaisuja lukemaan ja oppimaan oppimisesta. Tunnettuna teatterivaikuttajana hän on kirjoittanut myös Joensuun kaupunginteatterin historiasta (Katsomosta kulisseihin. Satavuotias Joensuun kaupunginteatteri. Pohjois-Karjalan teatteriyhdistys 2012). Uusimpana aiheena on elämäkertakirjoittaminen (Sakari Tahvanainen - elämäntyönä oikeudenmukaisuus. Joensuun Työväenyhdistys 2017).

Lisäksi Marja-Liisa Julkunen toimi useiden vuosien ajan Suomen tietokirjailijat ry:n Pohjois-Karjalan aluevastaavana. Hän on myös saanut yhdistyksen Oppikirjailijapalkinnon vuonna 2009.

Ilmoittauduthan iltapalaa varten viimeistään 20.3. osoitteeseen marjahelena.simola@gmail.com tai 0500 861 636 (mielellään tekstiviestillä). Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-ainerajoitukset. Iltapalaksi nautimme Aadan perinteisiä tattariblinejä lisukkeilla viinilasillisen kera.

Tervetuloa!

Marja Simola
Pohjois-Karjalan aluevastaava
marjahelena.simola@gmail.com
0500 861 636