kirjat

Hyvä pohjoiskarjalainen tietokirjailija

Tervetuloa kevään toiseen aluetilaisuuteen tiistaina 24.4.2018 klo 18.00 ravintola Aadaan Joensuuhun (Kauppakatu 32, sisäänkäynti myös kauppakeskus Metropolista). Huom. aiempaa tilaisuutta siirrettiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Aluetilaisuudessa Joensuun yliopiston emeritaprofessori Marja-Liisa Julkunen kertoo pelkoa käsittelevästä kirjastaan Nyt iskee pelko. Pelko tieto- ja kaunokirjallisuudessa ja suomalaisten kokemuksissa (Kirjokansi 2018) sekä muusta tuotannostaan. Teos on tehty yhdessä Saara Koikkalaisen kanssa.

Marja-Liisa Julkunen on monipuolinen tietokirjailija. Nyt iskee pelko -kirjan lisäksi hänen tuotantoonsa kuuluu useita julkaisuja lukemaan ja oppimaan oppimisesta. Tunnettuna teatterivaikuttajana hän on kirjoittanut myös Joensuun kaupunginteatterin historiasta (Katsomosta kulisseihin. Satavuotias Joensuun kaupunginteatteri. Pohjois-Karjalan teatteriyhdistys 2012). Uusimpana aiheena on elämäkertakirjoittaminen (Sakari Tahvanainen - elämäntyönä oikeudenmukaisuus. Joensuun Työväenyhdistys 2017).

Lisäksi Marja-Liisa Julkunen toimi useiden vuosien ajan Suomen tietokirjailijat ry:n Pohjois-Karjalan aluevastaavana. Hän on myös saanut yhdistyksen Oppikirjailijapalkinnon vuonna 2009.

Ilmoittauduthan iltapalaa varten viimeistään 17.4. osoitteeseen marjahelena.simola@gmail.com tai 0500 861 636 (mielellään tekstiviestillä). Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-ainerajoitukset. Iltapalaksi nautimme Aadan perinteisiä tattariblinejä lisukkeilla viinilasillisen kera.

Tervetuloa!

Marja Simola
Pohjois-Karjalan aluevastaava
marjahelena.simola@gmail.com
0500 861 636