Hyvä pohjoiskarjalainen tietokirjailija

Syyskauden ensimmäinen aluetilaisuus pidetään keskiviikkona 23.10.2019 klo 17.30 alkaen Mustosen talossa (Joensuun taitokeskus, Koskikatu 1, Kauppaneuvoksen kahvila).

Aiheena on fakta ja fiktio. Aluksi teemme tietokirjailija Sirpa Sulopuiston johdolla historiakierroksen Mustosen talossa kauppaneuvos Mustosen Anna-tyttären silmin.

Kierroksen jälkeen nautimme Kauppaneuvoksen kahvilassa pientä iltapalaa ja Anna Auroran leivoksen. Samalla keskustelemme faktan ja fiktion lomittumisesta esityksessä ja tietokirjallisuudessa yleensä.

Sirpa Sulopuisto on joensuulainen tietokirjailija, joka on kirjoittanut mm. Pohjois-Karjalan matkailuyhdistyksen historian ja toimittanut taiteilija Eva Ryynäsen elämäkerran. Historiakierros perustuu Anna Bamfordin o.s. Mustonen muistelmiin sekä kauppaneuvos Mustosen elämää käsitteleviin julkaisuihin. Sirpa Sulopuisto kirjoittaa parhaillaan Anna Bamfordin elämäkertaa.

Iltapalaa varten sitovat ilmoittautumiset ja mahdolliset ruoka-ainerajoitukset viimeistään sunnuntaina 20.10.2019 osoitteeseen marjahelena.simola@gmail.com tai 0500 861 636 (mielellään tekstiviestinä).

Tervetuloa!

Marja Simola
Pohjois-Karjalan aluevastaava
marjahelena.simola@gmail.com
0500 861 636