Aluetilaisuus 12.2.2018 Joensuussa

Hyvä pohjoiskarjalainen tietokirjailija

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen aluetilaisuuteen maanantaina 12. helmikuuta 2018 klo 18 ravintola Aadaan! (Kauppakatu 32, Joensuu, sisäänkäynti myös Metropol-kauppakeskuksen kautta)

Aluetilaisuudessa kuulemme professori Maria Lähteenmäen Karjalaa ja Karjalankannasta rajaseutuna käsittelevistä tutkimuksista. Lähteenmäki on Itä-Suomen yliopiston historian professori ja kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu tutkija. Hän on erikoistunut ylikansallisten alueiden (Lappi, Karjala, Pohjoiskalotti, Barentsin alue, Pohjois-Eurooppa) tutkimukseen, 1800- ja 1900-lukujen yhteiskuntahistoriaan, naishistoriaan, sodan sosiaalihistoriaan ja aluehistorialliseen tutkimukseen. Hän on saanut useita palkintoja, mm. Suomen tietokirjailijoiden Tietokirjailijapalkinnon syksyllä 2017. Vuoden professoriksi Lähteenmäki valittiin vuonna 2015.

Keskustelun jälkeen jatkamme iltaa ravintolan puolella. Yhdistys tarjoaa jäsenille iltapalan viinilasin kera. Valittavana on kana-, kala- tai kasvisvaihtoehto.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 5. helmikuuta osoitteeseen marjahelena.simola@gmail.com tai 0500 861636. Ilmoitathan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot ja ruoka-ainerajoitukset.

Tervetuloa!

Marja Simola
Pohjois-Karjalan aluevastaava
marjahelena.simola@gmail.com
0500 861 636

Maria Lähteenmäen kuva: Itä-Suomen yliopisto