Hyvä pirkanmaalainen tietokirjailija

Helena Ruuska ja Hugo Simberg Tampereen tuomiokirkossa

Tervetuloa Pirkanmaan tietokirjailijoiden yleisötilaisuuteen keskiviikkona 17. lokakuuta 2018 klo 18 Tampereen tuomiokirkkoon ja tilaisuuden jälkeen jäsentapaamiseen ravintola Muusaan klo 19.30 (Satakunnankatu 10).

Puhujavieraana on tietokirjailija, filosofian tohtori Helena Ruuska, jonka tuore Hugo Simberg -elämäkerta Hugo Simberg. Pirut ja enkelit (WSOY) julkaistiin nyt syyskuussa. Simbergillä on keskeinen sija tamperelaisten sydämissä tuomiokirkon teosten ansiosta. Helena Ruuska kertoo uudessa elämänkerrassa, miten taiteilija sai merkittävän kirkonkoristelutyön, miten hän lopulta nousi rakennustelineille ja millainen oli teosten vastaanotto. Tampereen tuomiokirkko on Hugo Simbergin päätyö.

Tuomiokirkon yleisötilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, joten vinkatkaa siitä myös verkostoillenne. Lisätietoa yleisötilaisuudesta täällä.

Ilmoittaudu Muusaan 12.10. mennessä

Tuomiokirkon yleisötilaisuuteen ei tarvita ilmoittautua, mutta Muusa-jatkoille on ilmoittauduttava sitovasti viimeistään perjantaina 12.10. aterioinnin takia
(jäsenille maksuton). Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteella pirkanmaan.tietokirjailijat@netti.fi tai tekstiviestitse numeroon 040 5702901.

Tapaamisiin tuomiokirkossa!

Riitta Suominen
aluetoimikunnan puheenjohtaja

PS. Muistathan, että tietokirjapiiri kokoontuu Plevnassa ma 8.10. klo 18. Tervetuloa!