Miten Suomesta tehdään tietokirjallisuuden kärkimaa?

Tervetuloa kuulemaan, mitä kansanedustajaehdokkaat ajattelevat tietokirjan tulevaisuudesta. Pirkanmaan poliitikkopaneeli Miten Suomesta tehdään tietokirjallisuuden kärkimaa? järjestetään lauantaina 23. maaliskuuta klo 12 Sokos Hotel Ilveksessä (Hatanpään valtatie 1, Tampere).

Tietokirjallisuuden sekä lukemisen ja koulutuksen merkityksestä suomalaiselle hyvinvoinnille ovat keskustelemassa kansanedustajaehdokkaat Leena Kostiainen (kok.), Jouni Ovaska (kesk.), Oras Tynkkynen (vihr.) ja Pia Viitanen (sd.). Tilaisuuden juontaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen. Paneeli on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittaudu brunssille viimeistään 15.3.

Yhdistys tarjoaa jäsenille Ilveksen ravintola Masuunissa 23.3. klo 11 alkaen brunssin, johon on ilmoittauduttava viimeistään 15.3. Ilmoittautua voi sähköpostitse (pirkanmaan.tietokirjailijat@netti.fi), tekstiviestitse tai puhelimitse (040 570 2901).

Ilveksessä on samaan aikaan avoimet Vihtorin kirjamessut ja paljon kirjallista ohjelmaa. Pirkanmaan tietokirjailijoilla on messuilla maksuton myyntipöytä, johon voi tulla päivystäjäksi ja tuoda kirjojaan myyntiin. Jos olet halukas osallistumaan, soittele tai pane sähköpostia.

Tapaamisiin Ilveksessä!

Riitta Suominen
aluetoimikunnan puheenjohtaja
pirkanmaan.tietokirjailijat@netti.fi
040 570 2901