Hyvä pirkanmaalainen tietokirjailija

Mary Gallen-Kallela ja Helena Ruuska Tampereella

Tervetuloa yleisötilaisuuteen Pääkirjasto Metsoon torstaina 4.11. klo 17.30–18.30 ja sen jälkeen tietokirjailijoiden jäsentilaisuuteen Linkosuon juhlatilaan, Näsilinnankatu 26.

Tietokirjailija, FT Helena Ruuska puhuu Metsossa tuoreesta teoksestaan Mary Gallen-Kallela. Olisit villiä villimpi (WSOY, 2021). Jäsentilaisuudessa tietokirjailija-toimittaja Matti Mörttinen haastattelee Helenaa otsikolla ”Millaista elämää! Miten tietokirjailija kertoo elämästä?”

Pirkanmaa oli osa Gallen-Kalleloiden elämää. Tamperelaiselle tutut Palanderin talot ja kauppias Ojaset vilahtelevat pariskunnan kirjeenvaihdossa. Axel tosin väittää, että ”Tampere on täynnä lahjattomia ihmisiä, jotka jauhavat samoja vanhoja asioita”. Helenan teoksen ansiosta saamme vihdoin uutta jauhettavaa Gallen-Kalleloiden elämästä.

Ilmoittaudu iltapalalle viimeistään 30.10.

Esitelmän ja haastattelun jälkeen nautitaan yhteinen iltapala. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään lauantaina 30.10. sähköpostitse pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com tai viestitse numeroon 040 570 2901. Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Tapaamisiin Metsossa!

Riitta Suominen
aluetoimikunnan puheenjohtaja
pirkanmaan.tietokirjailijat@gmail.com
040 570 2901