Kutsu Suomen tietokirjailijat ry:n Päijät-Hämeen aluetilaisuuteen

Tietokirjailta ja yhdistyksen aluetilaisuus 17.10.2018 klo 17-19.30 Lahden yliopistokampuksella (Niemenkatu 73)

Miksi tietokirjojen kirjoittaminen lapsille ja nuorille on tärkeää? Millaisia ovat lasten ja nuorten tietokirjallisuuden näkymät ja haasteet? Mm. näitä kysymyksiä esitämme Lahden yliopistokampuksen koordinaatioyksikön kanssa yhteistyössä järjestettävässä tietokirjaillassa. Luento on suunnattu paitsi jäsenillemme myös erityisesti kasvattajille, asiantuntijoille ja tietokirjallisuudesta kiinnostuneille. Aluetilaisuudessa keskustelu jatkuu iltapalan merkeissä.

Tapaamisiin!

Terhi Pietiläinen
Suomen tietokirjailijat ry, Päijät-Hämeen aluevastaava
terhi.pietilainen@heinola.fi, p. 044 5871469


Tietokirjaillan ja aluetilaisuuden ohjelma

Tietokirjallisuutta lapsille ja nuorille -luento 17.10. klo 17-18 Aalto-auditoriossa (Lahden yliopistokampus, Niemenkatu 73)

  • Suomen tietokirjailijat ry:n Päijät-Hämeen alueen ja Yliopistokampuksen tervehdykset  
  • Professori Markku Löytönen kertoo tietokirjojen kirjoittamisesta lapsille ja nuorille sekä kirjoittamisen haasteista ja kokemuksista. Professori Markku Löytönen on Suomen tietokirjailijat ry:n puheenjohtaja.

Tilaisuuden yhteydessä on mahdollisuus tutustua myös yliopistokampuksen suosittuun LUMA-tiedeluokkaan.

 
Suomen tietokirjailijat ry:n Päijät-Hämeen aluetilaisuus klo 18-19.30, Hule (Lahden yliopistokampus, Niemenkatu 73)

  • Iltapala
  • Yhdistyksen ajankohtaisasiat ja seurustelua

Iltapalan määrän arvioimista ja järjestämistä varten toivon sinun kertovan osallistumisestasi sekä mahdollisista ruoka-aineallergioista perjantaihin 12.10.2018 mennessä: terhi.pietilainen@heinola.fi.

Tietokirjailta nostaa esille lapsille ja nuorille suunnatun tietokirjallisuuden tärkeyden. Jos toivot, että mahdollista aiheeseen liittyvää tuotantoasi olisi samaan aikaan esillä tiedekirjastossa, niin pyydän sinua ilmoittamaan minulle sähköpostitse perjantaihin 12.10.2018 mennessä.    
 


Ennakkotieto tulevasta

Tietokirjatiistai järjestetään 13.11. klo 16.00-19.00 Heinolan kirjastossa. Teemana on ”Rakasta!” Aluetilaisuus järjestetään klo 19.00-20.30 Taidemuseolla – Tervetuloa Heinolaan!

Tietokirjatiistain vieraaksi saamme rakkausprofessori, tietokirjailija Kaarina Määtän Lapin yliopistosta. Ohjelmassa on rakkausaiheisia luentoja, keskusteluja ja tietokirjavinkkejä.

Heinolan kirjastopalveluiden kanssa yhteistyössä järjestetyn tapahtuman päätteeksi on perinteinen illanvietto yhdistyksen jäsenille ja esiintyjille Heinolan taidemuseolla. Ohjelmassa on mm. tutustuminen Käkisalmi-aiheiseen näyttelyyn.

Ilmoitan Tietokirjatiistain tarkemman ohjelman erikseen lähiaikoina. Laitathan kalenteriisi ajankohdan!


Terhi Pietiläinen
Suomen tietokirjailijat ry, Päijät-Hämeen aluevastaava
terhi.pietilainen@heinola.fi / tm.pietilainen@gmail.com
p. 044 5871469 tai p. 0505452589