Hyvä päijäthämäläinen tietokirjailija

Minulla on ilo ryhtyä uudeksi aluevastaavaksi juuri koronasulkujen hiljalleen purkauduttua. Toivottavasti lähitapaamiset alkavat onnistua ja voimme entistä paremmin verkostoitua ja tutustua toisiimme. Toivon, että voin mahdollistaa kiinnostavia tapaamisia, joissa tietokirjailijat tutustuvat toisiinsa ja toistensa tuotantoon. Alueellisesta verkostoitumisesta on varmasti meille tietokirjailijoille hyötyä ja ennen kaikkea iloa.

Olen pitkän linjan tietokirjailija, juuri eläkkeelle jäänyt äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Suomen tietokirjailijoiden jäsen olen ollut jo vuodesta 1993. Olen siis ollut tietokirjailija jo lähes kolmekymmentä vuotta – ja kirjojakin olen kirjoittanut lähes kolmekymmentä nimikettä. Ota rohkeasti yhteyttä minuun, jos sinulla on aluetoimintaan liittyviä ideoita tai toiveita.

Kirjakahvila 15.3. klo 17 Lahdessa

Tervetuloa 15.3. klo 17-19 kirjakahvilaan, jossa puhutaan kiinnostavasta ja hauskastakin aiheesta eli etunimistä ja niistä kirjoitetuista tietokirjoista. Tietokirjailija, Helsingin yliopiston almanakkatoimiston johtaja Minna Saarelma-Paukkala kertoo etunimistä ja niistä kirjoittamistaan kirjoista. Tietokirjailija Anne Helttunen kertoo kaunokirjallisuuden etunimistä, joista on kirjoittanut kirjan Naisia nimittäin (SKS; 2019). Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Salpausselän kirjailijoiden kanssa.

Kirjakahvila pidetään 15.3. klo 17-19 Malskissa toimivassa Kahiwa-kahvilassa (Päijänteenkatu 9, Lahti). Ohjelma alkaa klo 17.30.

Yhdistys tarjoaa kahvia tai teetä sekä avokado-kasvis-croissantin. Tarjoilujen vuoksi etukäteen ilmoittautuminen 7.3. mennessä on välttämätöntä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla on joitakin rajoitteita ruokavaliossasi.

Tapaamisiin,

Annamari Saure
Päijät-Hämeen aluevastaava
ammisaure@gmail.com