Hyvä päijäthämäläinen tietokirjailija

Tervetuloa Uuno Kailaan jalanjäljille Heinolaan tiistaina 17. elokuuta 2021 klo 10. Tämä vuonna kaupunkimme juhlii Kailaan syntymän 120-vuotisjuhlavuotta, joissa merkeissä aluetapaamisemme toteutuu seuraavasti:

Kokoonnumme 17.8. klo 10 Heinolan Maaherranpuistossa Uuno Kailaan patsaalla (Maaherrankatu 1, parkkitilaa on runsaasti puiston ympärillä, kartassa paikka nro 8). Heinolan kaupunkiopas Marja-Leena Ahtiainen kierrättää meitä Kailaan jalanjäljillä. Kierros tapahtuu kartan alueella kaupunkimme keskustassa, ja se kestää vajaa 2 tuntia.

Kierroksen jälkeen suuntaamme yhdessä Restaurant RantaCasinolle (kartassa paikka nro 12), jossa nautimme yhdessä lounaan. Lounaan jälkeen suunnittelemme syyskauden tapaamisia. Vastaan myös mahdollisiin Kailas-kirjaani liittyviin pohdintoihin.

Ilmoittaudu 10.8. mennessä sähköpostilla marija.vantti@skripta.net tai tekstiviestillä 040 7687 248. Koronatilanteen vuoksi liikumme ulkotiloissa, joten pukeuduthan säänmukaisesti ja käytät maskia. Ravintolassa on ulkoterassi ja väljät sisätilat. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä haluamasi pääruokavaihtoehto ja mahdolliset erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat.

Lounasvaihtoehdot: (ilmoita toivomasi pääruokavaihtoehto)

Alkusalaatti (l, gluteeniton leipä pyydettäessä)

Pääruokavaihtoehdot:
Currykanaa, riisiä ja kasvikset (l, g)
TAI
Pinaatti-juustotäytteinen kampelaleike, valkoviinikastike, perunat ja kasvikset (vl)
TAI
Talon herkullinen jauhelihalasagne (l)

Kahvi / Tee + marjapiirakka vaniljakastikkeella (l, pyydettäessä gluteenittomana vaihtoehtoinen jälkiruoka)

Lämpimästi tervetuloa!

Marija Vantti
Päijät-Hämeen aluevastaava
marija.vantti@skripta.net      Noudatamme Aluehallintoviraston ja THL:n ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Ohjeita turvalliseen osallistumiseen paikan päälle:

1. Ethän tule paikalle, jos sinulla on vähänkään flunssan oireita. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa tai olet saanut positiivisen tuloksen koronavirustestistä.
2. Pese tai desinfioi kätesi huolellisesti heti saavuttuasi ja lähtiessäsi.
3. Pidä 1-2 metrin etäisyys muihin. Kiinnitäthän huomiota turvaväleihin myös tilanteissa, joissa syntyy jonoa. Vältä pintojen turhaa koskettelua.
4. Jos yskit tai aivastat, yskäise nenäliinaan tai hihaan ja heitä nenäliina roskiin. Pese sen jälkeen kädet tai käytä käsidesiä.