Hyvät lounaissuomalaiset tietokirjailijat

Kun sade 4.8. alkoi, huomasin, että syksy on tulossa. Syksyn myötä aloitamme taas kuukausittaiset Sitsit, joista ensimmäinen on tiistaina 11.9.2018 klo 18.00 Turussa. Ensimmäisen Sitsin teema ei vielä ole varmistunut, mutta aihe ilmoitetaan aluekirjeessä elokuun lopulla. Samalla ilmoitetaan Sitsien
tarkka paikka.

Suomen tietokirjailijat ry on tuttuun tapaan mukana Turun Kirjamessuilla 5.-7.10.2018 omalla osastollaan. Osastolle tarvittaisiin jälleen vapaaehtoisia päivystäjiä. Päivystämään voi tulla kahdeksi tunniksi haluamaan ajankohtana ja päivänä. Halutessaan päivystää voi pidempäänkin. Päivystäjä saa vapaalipun ja lounaan päivystyspäivänä. Messut ovat avoinna perjantaina klo 10-18, lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-17.

Yhdistyksen osastolla on ollut myös Tapaa tietokirjailija -piste, jolta lounaissuomalaiset tietokirjailijat ovat voineet varata tunnin omien kirjojensa esittelyyn. Jos kiinnostusta konseptiin yhä on, ilmoittautukaa mukaan!

Pyrin kehittämään Tapaa tietokirjailija -konseptia siten, että paikalle saisi enemmän yleisöä. Otan kehitysehdotuksia mielelläni vastaan.

Ilmoittautumiset päivystämään ja Tapaa tietokirjailija -tilaisuuksiin osoitteeseen lassi.saressalo@elisanet.fi. Ajat jaetaan varausjärjestyksessä.

Hyvää loppukesää kaikille!

Lassi Saressalo
Lounais-Suomen aluevastaava
lassi.saressalo@