Lounais-Suomen aluekirje

Hei kaikki lounaissuomalaiset kollegat

Syyskuun sitsi pidetään tiistaina 8.9.2020 klo 18.00 panimoravintola Koulun Historian luokassa (Eerikinkatu 18, Turku). Sitsissä Lassi Saressalo alustaa aiheesta Mitä on kotiseutukirjallisuus?

Alustuksen jälkeen kuullaan, mitä mieltä Irmeli Helin ja Ulla Halkola ovat Anna Larsdotterin teoksesta Naiset sodissa (Kvinnor i strid, suom. Ulla Lempinen, Atena 2018.)

Syksyn 2020 tapahtumista Turun Kirjamessut on siirretty ensi vuodelle 1.-3.10.2021. Lokakuun sitsi toteutetaan jäseniltana 13.10. erityisohjelmineen ja iltapaloineen. Siitä lisätietoa myöhemmin. Porin Hannes Tiira -seminaarista odottelen vieläkin kirjaston ohjelmatietoja.

Syysterveisin

Lassi Saressalo
Lounais-Suomen aluevastaava
lassi.saressalo@elisanet.fi
050 590 2210    


Yhdistys noudattaa tilaisuuksissaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Ohjeita turvalliseen osallistumiseen aluetilaisuuteen:

1.    Ethän tule paikalle kipeänä, tai jos sinulla on vähänkään flunssan oireita. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa.
2.    Pese tai desinfioi kätesi huolellisesti heti saavuttuasi ja lähtiessäsi.
3.    Pidä vähintään metrin etäisyys muihin. Kiinnitäthän huomiota turvaväleihin myös tilanteissa, joissa syntyy jonoa. Vältä pintojen turhaa koskettelua.
4.    Jos yskit tai aivastat, yskäise nenäliinaan tai hihaan. Heitä nenäliina roskiin. Pese sen jälkeen kädet tai käytä käsidesiä.
5.    Harkitse osallistumistasi erityisesti, jos olet riskiryhmää.