Hyvät lounaissuomalaiset tietokirjailijat

Syksyn ensimmäinen Sitsi on tiistaina 11.9.2018 klo 18.00 Turussa, Panimoravintola Koulun Historialuokassa, Eerikinkatu 18. Sitsin aiheena on Irmeli Helinin toimittaman Itämeren keittokirjan käännösongelmat ja kirjan tuleva kokonaisuus. Myös Markku Haapio kertoo omasta suomalaisesta osuudestaan tähän ruokakulttuurikirjaan. Lisäksi voimme illan aikana kertoa toisillemme kesän kuulumiset.


Turun Kirjamessujen osastopäivystys ja Tapaa tietokirjailija -ohjelma

Suomen tietokirjailijat ry on tuttuun tapaan mukana Turun Kirjamessuilla 5.–7.10. omalla osastollaan. Osastolle tarvittaisiin jälleen vapaaehtoisia päivystäjiä. Päivystämään voi tulla yhdeksi–kahdeksi tunniksi haluamaan ajankohtana ja päivänä. Halutessaan päivystää voi pidempäänkin. Päivystäjä saa vapaalipun ja lounaan päivystyspäivänä. Messut ovat avoinna perjantaina klo 10–18, lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10–17. Paikkoja on vielä vapaana.

Yhdistyksen osastolla on ollut myös Tapaa tietokirjailija -piste, jolta lounaissuomalaiset tietokirjailijat ovat voineet varata tunnin omien kirjojensa esittelyyn (ja myyntiin). Jos kiinnostusta konseptiin yhä on, ilmoittautukaa mukaan! Muutama tunti on vielä tarjolla.

Pyrin kehittämään Tapaa tietokirjailija -konseptia siten, että paikalle saisi enemmän yleisöä. Otan kehitysehdotuksia mielelläni vastaan.

Ilmoittautumiset päivystämään ja Tapaa tietokirjailija -tilaisuuksiin osoitteeseen lassi.saressalo@elisanet.fi. Ajat jaetaan varausjärjestyksessä. Jo ilmoittautuneet on rekisteröity.

Lassi Saressalo

Lounais-Suomen aluevastaava
lassi.saressalo@elisanet.fi
050 590 2210