Hyvät lounaissuomalaiset tietokirjailijakollegat

Aloitamme toimintakauden 2022–2023 sitsillä tiistaina 13.9. klo 18.00–20.00. Paikkana on vanha tuttu Ravintola Koulu (Eerikinkatu 18), mutta tila on poikkeuksellisesti Koulun yläkerran kabinetti. Illan teemana on Minkä hyvän tietokirjan luin kesällä 2022? Varaudu kertomaan viitisen minuuttia kirjasta, joko sinua erityisesti miellytti. Voit tuoda sen halutessasi mukanasi, vaikka jollekulle lainattavaksi.

Turun Kirjamessut 30.9.-2.10.2022

Turun Kirjamessut järjestetään 30.9.-2.10.2022 Turun Messukeskuksessa. Teemana on tänä vuonna kuvataiteet. Yhdistyksellä on Turun Kirjamessuilla oma osasto A/48. 

Yhdistyksen lounaissuomalaiset jäsenet voivat tilata kaksi maksutonta lippua Turun Kirjamessuille. Ohjeet tilaukseen lähetetään jäsenille pian. Liput ovat sähköisiä lippuja.

Ilmoittaudu päivystäjäksi yhdistyksen osastolle

Yhdistyksen osastolle tarvitaan taas vapaaehtoisia päivystäjiä. Lounaissuomalaiset jäsenet voivat halutessaan ilmoittautua vapaaehtoisiksi päivystäjiksi.

Mikäli haluat päivystäjäksi, ilmoittaudu osoitteeseen lassi.saressalo@elisanet.fi, ja kerro minkä ajan haluat varata. Vuorot alkavat tasatunnein ja kestävät 1,5 tuntia. Vuorot menevät osin limittäin. Ilmoittaudu mahdollisimman pian, mieluiten viimeistään 20.9. Messut ovat avoinna perjantaina 30.9. ja lauantaina 1.10. klo 10–18 ja sunnuntaina 2.10. klo 10–17. 

Osastolla päivystävät lounaissuomalaiset tietokirjailijat ja yhdistyksen toimiston henkilökunta. Päivystäjä saa lounaslipun päivystyspäivänä. Saat tiedon päivystysvuorostasi ja ohjeistuksen päivystämiseen ennen messuja. 

Tuo kirjojasi näytille messuosastolle

Lounaissuomalaiset jäsenet voivat tuoda teoksiaan näytille yhdistyksen osastolle. Kukin tuo ja noutaa teoksensa itse messujen aikana. Muistathan laittaa kirjasi oheen tiedon siitä, mistä sitä voi ostaa. Yleinen kirjojen myynti osastolla ei ole mahdollista. Jos kirjoja ei ole noudettu messujen päättymiseen mennessä, hyllyyn jäävät teokset toimitetaan Tarttoon Suomi-instituutin kirjastoon.

Tutustu yhdistyksen lavaohjelmaan 

Turun Kirjamessut