Hyvät lounaissuomalaiset tietokirjailijat

Maaliskuun sitsi pidetään tiistaina 10.3.2020 klo 18.00 alkaen Ravintola Koulun Historialuokassa (Eerikinkatu 18, Turku).

Sitsin teemana on Käsikirjoituksesta painotuotteeksi. Miten kirjailijan, graafikon, taittajan ja kirjapainon yhteistyö sujuu parhaalla mahdollisella tavalla? Aiheesta kertovat tietokirjailija Anne Pentti, graafikko-taittaja Reima Orvasto ja kirjapaino Grafiron Rauno Gustafsson. Esimerkkikirjana on helmikuussa julkaistu raisiolaisen rakennusliike Varpe Oy:n tarinallinen historiikki.

Merkitsethän kalenteriin: jäsentilaisuus torstaina 26.3. Turussa

Torstaina 26. maaliskuuta pidetään jäsentilaisuus klo 18.00 alkaen Ravintola Koulun Bellman-salissa (2. kerros). Jäsentilaisuuden vieraina ovat uusi toiminnanjohtaja Sanna Haanpää ja tietokirjailija Kim Östman. Haanpää kertoo yhdistyksen ajankohtaisista asioista. Tietokirjailija Kim Östman kertoo teoksestaan Mormonit (Gaudeamus 2019). Aihepiiristä on kirjoitettu mm. Suomen Kuvalehdessä 21.2.2020 ja kirjasta on myös arviointi Agricola-sivustolla. Jäsentilaisuudesta lisää seuraavassa jäsenpostissa viikolla 11.

Porissa pidetään Hannes Tiiran muistoseminaari kotiseutukirjallisuuden merkeissä 22.4. Siitäkin tulee lisätietoa seuraavissa jäsenkirjeissä.

Tervetuloa!

Lassi Saressalo
Lounais-Suomen aluevastaava
lassi.saressalo@elisanet.fi
050 590 2210