Hyvät lounaissuomalaiset tietokirjailijat

Lokakuun sitsi pidetään tiistaina 8.10.2019 klo 18 alkaen Panimoravintola Koulun Historialuokassa (Eerikinkatu 18, Turku). Sitsin vieraana on Pentti Hiltunen, joka kertoo kertoo työstään tietokirjailijana.

Pentti Hiltusen elämä on kietoutunut voimakkaasti liikunnan ympärille. Hän on toiminut Suomen Kuntoliikuntaliiton koulutuspäällikkönä, pääkouluttajana ja materiaalin tuottajana yli 30 vuotta. Lisäksi Hiltunen on toiminut yritysliikunnan ja yksilöllisen elämäntapamuutoksen ohjaajana lukuisissa eri yrityksissä ja fyysisenä valmentajana monissa eri jalkapalloseuroissa (viimeksi Turun Interissä).

Hiltunen on julkaissut kymmenen Otavan kustantamaa tietokirjaa ja kymmeniä kurssi- ja koulutusmateriaaleja ja muita koulutusaineistoja eri muodoissa (mm. kansainvälisesti hyväksytty koulutuskokonaisuus FISAF Fitness Personal Trainer). Kirjailijanuransa kohokohtina hän pitää Lapsi ja urheilu -teoksensa valintaa Vuoden liikuntakirjaksi vuonna 1991, sekä teoksen Liikunnan iloa nousemista vuonna 1997 Suuren Suomalaisen Kirjakerhon tammikuun kuukauden kirjaksi.

Asiantuntijavieras

Kevään sitseissä keskustelimme aiheista, jotka saattaisivat kiinnostaa jäseniä. Lokakuun sitsin asiantuntijavieraaksi saapuu nyt Pienen Kirjapuodin Katri Tuominen, joka kertoo, miten kirja pääsee kirjakauppaan.

Mitä mieltä?

Viime tapaamisessa Riitta Liede ja Anne Pentti saivat luettavakseen Benjamin Carter Hettiin teoksen Demokratian kuolema - Kuinka Hitler nousi valtaan (WSOY 2019, suomentanut Tommi Uschanov). Sitsin lopulla he keskustelevat lukukokemuksestaan.

Tervetuloa!

Lassi Saressalo
Lounais-Suomen aluevastaava
lassi.saressalo@elisanet.fi
050 590 2210