Hyvät lounaissuomalaiset tietokirjailijat

Lähde kesäpäivään Ellivuoreen!

Lähde mukaan Suomen tietokirjailijoiden kesäpäivään Ellivuoreen Sastamalaan torstaina 30.6. tapaamaan muita tietokirjailijoita, kuulemaan esityksiä, saunomaan maankuulussa savusaunassa ja nauttimaan kesäisestä yhdessäolosta.

Kesäpäivä on kaikille jäsenille avoin ja maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua viimeistään 1.6. yhdistyksen verkkosivuilla.

Ohjelmassa on mm.

Klo 14.45 Tulokahvi Ellivuoressa

Klo 15.00 Luento- ja keskustelutilaisuus

•    Timo Tossavainen: Ellivuoren kesäpäivän avaus
•    Mikko Lahtinen: Tiedekirjoja vai tietokirjoja? – Vastapaino 40 vuotta
•    Marja Jylhä: Vanhuustutkijan koronavuosi
•    Tapio Katko: Vesihuollon myytit murskaksi

Klo 17 Illanvietto rantasaunalla Ellivuoren rannassa
•    Ruokailu
•    Sauna halukkaille
•    Kevyttä ohjelmaa

Olen menossa autolla, ja mukaan mahtuu 3–4 nopeinta. Lähtö kyydissäni on Turusta myöhemmin sovittavasta paikasta 30.6. klo 12.00 ja paluu samaan paikkaan noin klo 23.00. Bensoihin varannet 15 euroa. Ilmoittautumiset minulle HETI, ensimmäiset pääsevät mukaan. Ilmoittaudu osoitteeseen lassi.saressalo@elisanet.fi.

Muistathan ilmoittautua kyydin lisäksi kesäpäivään yhdistyksen verkkosivuilla.

Kesäpäivän ohjelma, tarjoilut, kuljetus ja sauna ovat jäsenille maksuttomia. Ellivuoreen järjestetään tänä vuonna bussikuljetus Tampereelta. Mahdollinen majoitus ja muu kuin kesäpäivään liittyvä bussikuljetus ovat omakustanteisia. Jäsenet huolehtivat omatoimisesti muista matkoistaan ja majoituksestaan. Seuralainen, joka ei ole yhdistyksen jäsen, on tervetullut mukaan, mutta hänen osaltaan iltaohjelmasta peritään 35 euron buffet- ja savusaunamaksu.

Tervetuloa kesäpäivään!

Lassi Saressalo
Lounais-Suomen aluevastaava
lassi.saressalo@elisanet.fi
050 590 2210