Hei kaikki lounaissuomalaiset kollegat

Nyt kun koronarajoitukset ovat poistuneet, ryhtykäämme myös kirjallissosiaalisen elämän elvyttämiseen. Ensimmäinen sitsi on jo tiistaina 11.8. klo 18.00 Ravintola Koulussa Turussa (Eerikinkatu 18). Kokoonnumme toisen kerroksen Wecksell-salissa, jossa pystymme huolehtimaan riittävistä turvaväleistä. Tavataan alakerran tiskillä. Yhdistys tarjoaa yhden juoman kullekin osallistujalle.

Keväällä meille jäi auki kysymys siitä, mitä mieltä Riitta Liede ja Paula Hakala ovat Jessikka Aron teoksesta Putinin trollit – Tositarinoita Venäjän infosodan rintamilta (Johnny Kniga 2019). Sitsissä kuulemme, kun he keskustelevat Aron kirjasta. Lisäksi Satu Jaatinen kertoo, miten hänen teoksensa Kuninkaallisessa seurassa – Rojalistin käsikirja (Docendo 2020) on otettu vastaan mediassa.

Sitsit pidetään joka kuun toisena tiistaina, mikäli uusia rajoituksia ei tule. Merkitkää päivät jo nyt kalenteriin.

Porin Hannes Tiira -seminaarista ilmoittelen lisää, kun kirjastolaiset siellä pääsevät taas vauhtiin, ja kirjasto voi taas järjestää yleisötilaisuuksia.

Kesäisin terveisin

Lassi Saressalo
Lounais-Suomen aluevastaava
lassi.saressalo@elisanet.fi
050 590 2210


Yhdistys noudattaa tilaisuuksissaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Ohjeita turvalliseen osallistumiseen aluetilaisuuteen:

1.    Ethän tule paikalle kipeänä, tai jos sinulla on vähänkään flunssan oireita. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa.
2.    Pese tai desinfioi kätesi huolellisesti heti saavuttuasi ja lähtiessäsi.
3.    Pidä vähintään metrin etäisyys muihin. Kiinnitäthän huomiota turvaväleihin myös tilanteissa, joissa syntyy jonoa. Vältä pintojen turhaa koskettelua.
4.    Jos yskit tai aivastat, yskäise nenäliinaan tai hihaan. Heitä nenäliina roskiin. Pese sen jälkeen kädet tai käytä käsidesiä.
5.    Harkitse osallistumistasi erityisesti, jos olet riskiryhmää.