Kuinka kirja syntyy?

Hyvä lappilainen tietokirjailija,

tervetuloa syksyn aluetilaisuuteen Rovaniemelle tiistaina 26.11. klo 18 alkaen hotelli Santa Clausiin ja sen jälkeen jäsentapaamiseen iltapalalle Roka Kitchen & Wine bariin. Ilmoittauduthan 19.11. mennessä!

Lapin tietokirjailijoiden syksyn jäsentilaisuus keskittyy tietokirjailijana olon ytimeen: kuinka kirja syntyy?

Ensin on idea. Lopuksi on valmis tietokirja. Mitä kaikkea on tapahtunut siinä välissä? Aiheesta keskustellaan kahden tuoreen ja hyvin erilaisen pohjoisen esimerkin kautta.

Tuomas Honka on Book on demand -kustantamisen kautta julkaissut isänsä sotapäiväkirjoista kirjan Hongan Lassin sota (BoD 2019). Anna Ruohonen ja Jenni Räinä ovat osana neljän hengen työryhmää tehneet kirjan Metsä meidän jälkeemme (Like 2019), joka on puheenvuoro suomalaiseen metsäkeskusteluun. Kirja on myös tietokirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaana.

Kuinka kirja syntyy, kun itse hoitaa kaiken tai kun mukana on valtakunnallinen kustantamo ja monen ammattilaisen työryhmä? Millaisia kokemuksia, millaisia vinkkejä muille? Tuomas Honka, Anna Ruohonen ja Jenni Räinä ovat paikalla kertomassa.

Lapin tietokirjailijoiden aluetilaisuus on avoin myös laajalle yleisölle. Tilaisuuden jälkeen tarjolla on iltapala yhdistyksen jäsenille.

Päivämäärä: tiistai 26.11.2019
Aika: 18.00–19.30 keskustelutilaisuus, klo 19.45 eteenpäin iltapala jäsenille
Paikka: Hotelli Santa Claus, Korkalonkatu 29, Rovaniemi, alakerran kokoustila. Iltapalan paikkana on lähellä sijaitseva Roka Kitchen & Wine bar, Koskikatu 8, Rovaniemi.

Ilmoittautumiset 19.11. mennessä Lapin aluevastaavalle Markku Heikkilälle, markku.heikkila@ulapland.fi tai 040 4844300. Kerro, osallistutko sekä keskustelutilaisuuteen että iltapalalle, ja mainitse mahdolliset ruokarajoitteet.

Tervetuloa!

Markku Heikkilä
Suomen tietokirjailijat ry:n Lapin aluevastaava
markku.heikkila@ulapland.fi, 040 484 4300