Hyvät Lapin tietokirjailijat

Tervetuloa mukaan tietokirjoittamistreffeille 12.10.2021!

Lapin alueen tietokirjailijoille avoimet kirjoitustreffit pidetään tiistaina 12.10. klo 15–17 Rovaniemellä, Hostel Café Kodissa (Valtakatu 21).    

Lapin uusi aluevastaava Pälvi Puro Rantala opastaa kirjoitustreffien saloihin. Tiivistettynä tarkoitus on, että jokainen voi työstää treffeillä omaa tekstiään. Alussa tehdään pieni lämmittelyharjoitus, lopuksi keskustellaan.

Mukaan tarvitset vain kirjoitusvälineet. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoa saa aluevastaava Pälviltä. Yhdistys tarjoaa osallistujille kahvin, teen tai virvokkeen.


Laitathan kalenteriin myös seuraavat tapahtumat:

Lapin yliopiston vuoden 2021 Tieteen päivät 30.9.–1.10.2021

Tieteen päivät on suurelle yleisölle suunnattu, eri tieteenaloja luotaava tapahtuma, jossa eri alojen asiantuntijat keskustelevat ja väittelevät tieteen ja taiteen ajankohtaisista virtauksista. Päivien teemana on tänä vuonna Hyvä ja paha tieto.

Tapahtuma on kaikille avoin. Siihen voi osallistua paikan päällä tai katsoa tilaisuudet suorana lähetyksenä etänä tai myöhemmin tallenteina Lapin yliopiston YouTube -kanavalla. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Lisätiedot Tieteen päivistä.


Lapin tietokirjailijoiden aluetilaisuus 16.11. klo 18

Lapin tietokirjailijoiden aluetilaisuus pidetään tiistaina 16. marraskuuta klo 18 alkaen. Tilaisuuden aiheena on Lapinkuvaajat Marja Vuorelainen ja Matti Saanio sekä historiallisten valokuvien käytöstä tietokirjassa. Vierailevana puhujana on taiteen tohtori Mervi Löfgren Autti, joka inspiroituu menneisyydestä kertovista valokuvista ja niiden ottajista osana pohjoisen kulttuurihistoriaa.

Esitelmän jälkeen on tarjolla iltapalaa etukäteen ilmoittautuneille jäsenille. Lisätietoa ja ilmoittautumistiedot saat aluekirjeen mukana lokakuussa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kirjoitustreffeille sekä muihin Lapin alueen tapahtumiin!

Pälvi Puro Rantala
Lapin aluevastaava
pilviranta@gmail.com