Hyvät Lapin tietokirjailijat

Tervetuloa Suomen tietokirjailijoiden Lapin aluetapahtumaan etäyhteyksillä tiistaina 25. toukokuuta kello 18!

Tapaamisen aiheina ovat:

  • tietokirjailijoiden Lapin aluetoiminnan käynnistäminen uudelleen koronatauon jälkeen
  • yhdistyksen Lapin aluevastaavan vaihtuminen
  • Suomen tietokirjailijoiden puheenjohtaja Timo Tossavainen esittäytyminen

Tietokirjailijoiden Lapin aluetoiminnassa on ollut pitkä hiljainen kausi. Tapasimme edellisen kerran marraskuussa 2019. Sen jälkeen fyysisiä tapaamisia ei ole voinut koronan vuoksi järjestää, eikä etäyhteyksilläkään ole yhteyksiä pidetty. Nyt on aika palata takaisin, tässä vaiheessa vielä etänä, syksyllä toivottavasti jo ihan tapaamallakin.

Tähän ajankohtaan liittyy samalla myös aluevastaavan vaihtuminen. Markku Heikkilän jälkeen Lapin aluevastaavana jatkaa Pälvi Rantala. Tapaamisessa 25.5 molemmat ovat paikalla. Yhdistyksen kuulumisista puolestaan kertoo Suomen tietokirjailijoiden uusi puheenjohtaja Timo Tossavainen.

Aluetilaisuus pidetään siis verkossa tiistaina 25.5. klo 18 Teamsissä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 23.5.2021 verkkolomakkeella sivun alla. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta jos haluat vielä mukaan, ota yhteyttä: eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi.

Osallistumiseen tarvitsee internetyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Tarkemmat ohjeet ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille. Teknistä tukea saa tarvittaessa toimiston henkilökunnalta. Tilaisuus on katsottavissa vain suorana.

Tervetuloa!

Markku Heikkilä
Lapin aluevastaava
markku.heikkila@ulapland.fi