Hyvä lappilainen tietokirjailija

Tervetuloa aluetilaisuuteen 14. maaliskuuta 2018 Rovaniemelle!

- Ilmoittauduthan 8. maaliskuuta mennessä


Suomen kalakirjasto ja kalakirjallisuuden helmet esillä ke 14. maaliskuuta klo 18.30 Rovaniemen kirjastossa

Muonioon perustettu Suomen kalakirjasto kerää ainutlaatuisella tavalla talteen suomalaista kala- ja kalastuskirjallisuutta.

Kirjaston puuhamies, tietokirjailija Ari Savikko esittelee kirjaston toimintaa ja kertoo kalakirjallisuuden helmistä Rovaniemellä keskiviikkona 14. maaliskuuta.

Tilaisuuden järjestävät Rovaniemen kaupunginkirjaston Lappi-osasto ja Suomen tietokirjailijat ry:n Lapin aluetoiminta, ja se kuuluu kirjaston yleisötilaisuuksien Lappilainen kirja esille–sarjaan.

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 14. maaliskuuta kello 18.30-20 Rovaniemen kirjaston Lapponica-salissa (Jorma Eton tie 6, 96100 Rovaniemi).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lapin tietokirjailijat ovat tervetulleita paikalle kuulemaan ja keskustelemaan, kuinka valtakunnallisesti merkittävää työtä tämän alan tietokirjallisuuden hyväksi on tehty Muoniossa.

Yleisötilaisuuden jälkeen Lapin tietokirjailijoiden jäsenillä on mahdollisuus mennä iltapalalle tapaamaan toisiaan ja keskustelemaan seuraavan jäsentilaisuuden teemasta ja ajankohdasta. Paikka määräytyy sen mukaan, onko tähän halukkuutta ja paljonko jäseniä olisi tulossa mukaan.

Iltapalalle mukaan halukkaiden toivotaan ilmoittautuvan aluevastaava Markku Heikkilälle to 8.3. mennessä markku.heikkila@ulapland.fi tai 040 484 4300 (mieluiten tekstiviesti). Mainitse ilmoittautuessasi myös mahdollinen erikoisruokavaliosi. Kirjaston yleisötilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Tervetuloa!

Markku Heikkilä
Suomen tietokirjailijat ry:n Lapin aluevastaava
markku.heikkila@ulapland.fi, 040 484 4300