Jyväskylän Kirjamessut

kuv2

Hyvä keskisuomalainen tietokirjailija

Jyväskylän Kirja, Ruoka ja Viini -tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, Lutakonaukio 12. Messut ovat avoinna 20.11.2021 klo 10-18 ja 21.11.2021 klo 10-16.

Yhdistys tarjoaa keskisuomalaisille jäsenille kaksi maksutonta pääsylippua kirjamessuille. Jokaiselle jäsenelle on varattu kaksi lippua kunkin omalla nimellä. Liput voi noutaa Lutakonaukion sisäänkäynnin infotiskiltä nimeä vastaan. Lippuja ei siis tarvitse varata etukäteen. Jäsenet voivat vierailla kirjamessuilla kahtena päivänä itse tai saapua paikalle yhtenä päivänä avecin kanssa.

Liput ovat noudettavissa Lutakonaukion sisäänkäynniltä

Yhdistyksen jäsenten kutsuliput ovat noudettavissa vain Lutakonaukion sisäänkäynnillä, jonka oikeassa reunassa on infotiski ”Esiintyjät / Kutsuvieraat”. Liput saa tältä tiskiltä nimeä vastaan. Samalla kertaa voi noutaa molemmat liput, vaikka toisen käyttäisikin vasta seuraavana päivänä. Lutakonaukion sisäänkäynti on Uno Savolan kadun puolella.

Lisätiedot Jyväskylän Kirjamessuista.

 


Tietokirjaraati ruotii uutuustietokirjoja Jyväskylän Kirjamessuilla

Viihdyttävä Tietokirjaraati ruotii ajankohtaisia tietoteoksia Jyväskylän Kirjamessuilla lauantaina 20.11. klo 14 Jyväsjärvi-lavalla.

Raadissa ovat äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Raili Kivelä, Jyväskylän yliopiston yhteiskuntasuhdepäällikkö ja yhdistyksen Keski-Suomen aluevastaava Anu Mustonen, kirjailija Keijo Siekkinen ja kirjailija Ville-Juhani Sutinen. Raadin juontaa yhdistyksen viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Tervetuloa kuulolle!