Tietokirjailta Hämeenlinnassa 24.5.2022

Katleena Kortesuo (kuva: Jarno Lindholm), Andrei Sergejeff, Tuomo Tamminen (kuva: Mika Leinonen) ja Maria Lassila-Merisalo (kuva: Mikaela Holmberg).

Suomen tietokirjailijat ja Hämeenlinnan kirjasto järjestävät tietokirjaillan Hämeenlinnan pääkirjaston Leino-salissa (Lukiokatu 2) tiistaina 24.5. klo 18–19.

Ohjelmassa on tietokirjallinen keskustelu. Keskustelijoina ovat hämeenlinnalaiset tietokirjailijat Katleena Kortesuo, Andrei Sergejeff ja Tuomo Tamminen. Juontajana toimii Maria Lassila-Merisalo.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Katleena Kortesuo on kriisiviestintään ja sosiaalisen mediaan erikoistunut tietokirjailija. Hän on kirjoittanut yli 40 tietokirjaa. Seuraavan nimi on Journalismin kuolema, ja se ilmestyy Tammelta elokuussa.

Andrei Sergejeff on tietokirjailija ja Lähi-itään erikoistunut historioitsija. Hän on kirjoittanut mm. ainoat suomalaiset yleisesitykset Afganistanin ja arabiankielisen Egyptin historiasta. Hän oli tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokas 2019.

Vapaa toimittaja ja tietokirjailija Tuomo Tamminen on kirjoittanut kaksi kirjaa lapsuuden historiasta: Jälleenrakentajien lapset (Gaudeamus) ja Leikitäänkö? Lasten kaverisuhteet 1900-luvun Suomessa (Gaudeamus) yhdessä Antti Malisen kanssa.

Dosentti Maria Lassila-Merisalo on Tarinallinen journalismi -kirjan (Vastapaino) kirjoittaja ja Suomen tietokirjailijat ry:n Kanta-Hämeen aluevastaava.

Kirjaston tilaisuuden jälkeen pidetään Suomen tietokirjailijoiden jäsentilaisuus ravintola Piparkakkutalossa (Kirkkorinne 2) klo 19.30 alkaen.

Tarjolla on illallinen:

  • Savustettua lohta & savukalalientä
    • Savustettua lohta, tilli-perunaa, voissa haudutettua purjoa, tilliöljyä & kermainen savukalaliemi (L, G)
  • Crème brûlée & pistaasia
    • Klassinen crème brûlée, pistaasipähkinäjäätelöä & pähkinä-praliinia (L, G)
  • Illallinen sisältää lasillisen viiniä tai olutta.

Sitovat ilmoittautumiset illalliselle ja tiedot erikoisruokavalioista viimeistään 17.5. osoitteeseen kantahameen.tietokirjailijat@gmail.com tai viestitse puhelinnumeroon 050 525 5819 (aluevastaava Maria Lassila-Merisalo).

Tervetuloa!

Maria Lassila-Merisalo
Kanta-Hämeen aluevastaava
kantahameen.tietokirjailijat@gmail.com
050 525 5819