Hyvä Kanta-Hämeen tietokirjailija

Tietokirjailta Hämeenlinnassa 14.9.2020

Hämeenlinnan kirjasto ja Suomen tietokirjailijat ry:n Kanta-Hämeen alue järjestävät yhteistyössä Tutkimusmatka-luentosarjaa, joka popularisoi eri tieteitä.   

Sarjan seuraava osa pidetään maanantaina 14.9.2020 klo 17.30 Hämeenlinnan pääkirjaston Leino-salissa, Lukiokatu 2, Hämeenlinna.

Psykologi ja tietokirjailija Jouni Luukkala luennoi kirjansa Osalliseksi onnellisuudesta (Duodecim 2019) pohjalta. Kirjassa käydään läpi onnellisuuden määritelmiä ja lähteitä, onnellisuuden esteitä sekä keinoja onnellisuuteen.

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta Leino-saliin voidaan koronaturvallisuussyistä ottaa vain 30 osallistujaa. Paikat tilaisuuteen jaetaan klo 17 alkaen pääkirjaston yläaulan asiakaspalvelupisteeltä. Jaettava ilmainen lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn klo 17.20, jolloin salin ovet avataan. Tulijoiden toivotaan välttävän jonottamista Leino-salin edessä ja muistavan turvavälit.

Seuraava jäsentapaaminen pidettäneen ensi vuoden puolella tautitilanteen sen salliessa.

Tutkimusmatka-luentosarjan seuraava luennoitsija on Tietokirjailijoiden valitsema ja parhaillaan mietinnässä. Pyydän siis ehdotuksia sopivasta tietokirjailijasta sähköpostilla osoitteeseen markku.monni@pp.inet.fi.

Tervetuloa!

Markku Monni
Suomen tietokirjailijat ry
Kanta-Hämeen aluevastaava
markku.monni@pp.inet.fi
0400 479 442

P.S. Hämeenlinnan pääkirjasto toimii nyt omalla vanhalla paikallaan hienosti uudistettuna remontin jälkeen. Minulla oli tietokirjailijoiden edustajana mahdollisuus osallistua remontin jälkeisiin ”vihkiäisiin”. Kannattaa nyt käydä kirjastossa. Hienoa on.


Noudatamme THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Ohjeita turvalliseen osallistumiseen:

1.    Ethän tule paikalle, jos sinulla on vähänkään flunssan oireita. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa.
2.    Pese tai desinfioi kätesi huolellisesti heti saavuttuasi ja lähtiessäsi.
3.    Pidä vähintään metrin etäisyys muihin. Kiinnitäthän huomiota turvaväleihin myös tilanteissa, joissa syntyy jonoa. Vältä pintojen turhaa koskettelua.
4.    Jos yskit tai aivastat, yskäise nenäliinaan tai hihaan. Heitä nenäliina roskiin. Pese sen jälkeen kädet tai käytä käsidesiä.
5.    Harkitse osallistumistasi erityisesti, jos olet riskiryhmää.