Hyvä Kaakonkulman alueen tietokirjailija

Tervetuloa jäsentilaisuuteen ja poliitikkopaneeliin 4. maaliskuuta Kouvolaan!

- Ilmoittaudu jäsentilaisuuteen 27.2. mennessä    

 
Miten Suomesta tehdään tietokirjallisuuden kärkimaa? -paneelikeskustelu pidetään maanantaina 4. maaliskuuta 2019 klo 18.00-19.00 Kouvolan pääkirjastossa (Salpausselänkatu 33, Kouvola).

Tietokirjallisuuden sekä lukemisen ja koulutuksen merkityksestä suomalaiselle hyvinvoinnille ovat keskustelemassa kansanedustajaehdokkaat Anniina Peltola kesk.), Piia Kleimola (vas.) ja Juha Huhtala (vihr.) Kouvolasta sekä Sirpa Paatero (sd.) Kotkasta.

Mitä mieltä kansanedustajaehdokkaat ovat tietokirjallisuuden merkityksestä ja siitä, miten turvataan kotimaisen tietokirjallisuuden tulevaisuus? Tietoympäristö muuttuu, ja muun muassa digitalisoituminen on vaikuttanut kustannusalan toimintatapoihin ja kustantamisen edellytyksiin. Miten käy sivistyksen ja koulutuksen, jotka ovat olleet suomalaisen hyvinvoinnin rakennuspuita?

Tilaisuuden juontaa Suomen tietokirjailijat ry:n viestintäpäällikkö Anne Rutanen. Paneelikeskustelu on kaikille avoin.

Tule mukaan kuulemaan!

Jäsentilaisuus ravintola Oléssa

Paneelikeskustelun jälkeen noin klo 19.15 kokoonnumme omaan jäsentilaisuuteemme, toivottavasti yhdessä keskustelijoiden kanssa. Jäsenilta pidetään lähellä olevassa ravintola Oléssa (Kouvolankatu 34).

Jäsentilaisuudessa syödään herkullista iltapalaa ja jutellaan tietokirjallisuudesta, omista töistämme ja muista meitä kiinnostavista asioista. On aina kiva tavata muita tietokirjailijoita! Tarjoilua varten tarvitsen sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 27.2. mennessä osoitteeseen umsievinen@gmail.com. Kerro myös, haluatko kasvis- vai liharuokaa.

Ja mieluiten ilmoittaudu heti, ettei asia pääse unohtumaan!

Kevättalvisin terveisin

Ulla-Maija Sievinen
Suomen tietokirjailijat ry:n Kaakonkulman aluevastaava
umsievinen@gmail.com
050 5743299