Hyvä Kaakonkulman tietokirjailija

Tervetuloa Kotkan pääkirjastoon tiistaina 3. syyskuuta kuuntelemaan asiaa muistoista ja luovasta muistelusta!

- Ilmoittaudu jäsentilaisuuteen 26.8. mennessä

 

Tietokirjailta muistoista ja muistelusta tiistaina 3.9.2019 klo 17.30 Kotkan pääkirjastossa

Kotkalainen Leonie Hohenthal-Antin on tietokirjailija, yhteiskuntatieteiden tohtori ja luovan muistelutyön uranuurtaja Suomessa. Tietokirjaillassa hän kertoo, miten ihminen saa muistoistaan voimaa, ja miten muistot saadaan esille ja näkyviksi.

Hän on kirjoittanut mm. kirjat Muistot näkyviksi - muistelutyön menetelmiä ja merkityksiä (PS-kustannus 2012) sekä Muistellaan. Luovat menetelmät muistisairaiden tukena (PS-kustannus 2013).

Luvassa on normaalista poikkeava esitys, sillä energinen ja värikkään karismaattinen Leonie Hohenthal-Antin esittää konkreettisestikin luovan muistelutyön tuotoksia.

Tietokirjailta pidetään tiistaina 3.9.2019 klo 17.30 alkaen Kotkan pääkirjastossa, Kirkkokatu 24, 48101 Kotka. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tietokirjaillan jälkeen kokoonnumme jäseniltaan ravintola Frans & Rosalien kabinettiin (entinen Seurahuone, Keskuskatu 21) keskustelemaan tietokirjailijoiden ajankohtaisista kuulumisista.

Suomen tietokirjailijat ry tarjoaa maistuvan iltapalan.

Ilmoittauduthan minulle 26.8. mennessä osoitteeseen umsievinen@gmail.com. Samalla voit ilmoittaa mahdollisista ruoka-aineallergioistasi.

Mukavaa elokuun jatkoa!

Ulla-Maija Sievinen
Suomen tietokirjailijat ry:n Kaakonkulman aluevastaava
umsievinen@gmail.com
050 5743299