Hyvä Kaakonkulman alueen tietokirjailija

Tervetuloa aluetilaisuuteen 14. marraskuuta Kotkaan!

- Ilmoittaudu 9.11. mennessä

Aluetilaisuudessa on vieraana Helsingin emerituspiispa, tietokirjailija Eero Huovinen, joka kertoo uudesta teoksestaan Isä meidän (WSOY 2018). Hän myös pohtii kirjoittamisen vaikeuksia ja iloja sekä kutsuu illan osallistujat avoimeen keskusteluun.

Tilaisuus pidetään keskiviikkona 14. marraskuuta 2018 klo 17.30 alkaen Aittakorven seurakuntatalolla (Luhtipolku 3, Kotka). Tilaisuus alkaa pullakahveilla klo 17.30, ja Eero Huovinen aloittaa kello 18.00. Järjestäjinä ovat Suomen tietokirjailijat ry ja Kotka-Kymin seurakunta.

Huovisen esityksen jälkeen samassa paikassa pidetään vain yhdistyksen jäsenille tarkoitettu jäsentilaisuus, jossa on luvassa iltapalaa, virvokkeita, keskustelua ja yhdessäoloa. Nämä ovat olleet kivoja kohtaamisia - tule mukaan!

Ilmoittaudu perjantaihin 9.11. mennessä aluevastaava Unskille eli Ulla-Maija Sieviselle, umsievinen@gmail.com.
 

Eero Huovisesta sanottua:

Eero Huovinen avaa uudessa kirjassaan tuoreita näkökulmia tuttuun Isä meidän -rukoukseen. Omaperäisellä, lämpimällä, hauskallakin tyylillään hän pohtii rukouksen - ja rukoilemisen - merkityksiä ja ulottuvuuksia nykyihmiselle. Kaiken ytimessä on luottamus hyvään Jumalaan, joka on Isä meidän.

Huovinen tunnetaan älykkäänä keskustelijana ja kirkollisena vaikuttajana. Vuosien mittaan hän on ollut kansakunnan ahdistuksen, kaipauksen ja toivon tulkki. Oppinut teologi on kiinnostunut monista asioista, mutta ylimalkaisiin vastauksiin hän ei halua tyytyä. Lukijan ja itsensä hän haastaa pohtimaan arjen ilmiöitä pintaa syvemmältä.

Isä meidän -rukouksesta sanottua:

Isä meidän lienee maailman yleisin rukous. Varovaisenkin arvion mukaan se luetaan joka päivä 100 miljoonaa kertaa, yksin tai yhdessä, vuoden aikana 36 miljardia kertaa.

Terveisin

Ulla-Maija Sievinen
Kaakonkulman aluevastaava
umsievinen@gmail.com
050 574 3299