Aluetilaisuus Savonlinnassa 29. joulukuuta 2020

Suomen tietokirjailijat ry järjestää Savonlinnassa 29. joulukuuta 2020 klo 17.00–19.00 aluetilaisuuden, jossa jäsenille esittäytyy Etelä-Savon uusi aluevastaava FM, musiikinopettaja, tietokirjailija, laulaja, muusikko, laulunopettaja, museonhoitaja Aki Hietala.

Aki Hietala toimii Pieksämäellä Seurakuntaopiston musiikinopettajana ja hänen erityisalaansa tietokirjailijana ovat elämäkerrat, musiikki ja populaarikulttuuri.

Hietala aloittaa Etelä-Savon aluevastaavan tehtävässä tammikuussa 2021. Tapaamisen tarkoituksena on keskustella siitä, millaisia toiveita jäsenillä on yhdistyksen aluetoiminnasta Etelä-Savossa.

Mikäli koronapandemiaan liittyvät viranomaisohjeet eivät estä tilaisuuden järjestämistä, se pidetään koronaturvallisesti ravintola Perlina di Castellossa (Kauppatori 4–6, 57130 Savonlinna), jossa osallistujille tarjotaan päivällinen. Osalllistujia pyydetään ilmoittautumaan 27.12. mennessä allekirjoittaneelle. Alla ohjeet turvalliseen osallistumiseen.

Tervetuloa!

Timo Tossavainen
Etelä-Savon aluevastaava (31.12.2020 asti)
timo.tossavainen@ltu.se
 


Yhdistys noudattaa tilaisuuksissaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Ohjeita turvalliseen osallistumiseen aluetilaisuuteen:

1.    Ethän tule paikalle, jos sinulla on vähänkään flunssan oireita. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa.
2.    Pese tai desinfioi kätesi huolellisesti heti saavuttuasi ja lähtiessäsi.
3.    Pidä vähintään metrin etäisyys muihin. Kiinnitäthän huomiota turvaväleihin myös tilanteissa, joissa syntyy jonoa. Vältä pintojen turhaa koskettelua.
4.    Jos yskit tai aivastat, yskäise nenäliinaan tai hihaan. Heitä nenäliina roskiin. Pese sen jälkeen kädet tai käytä käsidesiä.
5.    Harkitse osallistumistasi erityisesti, jos olet riskiryhmää.