Aluetilaisuus 29.12. Mikkelissä

Aluetilaisuus Mikkelissä perjantaina 29. joulukuuta

- Ilmoittautuminen ti 26.12. mennessä

Suomen tietokirjailijat ry ja Mikkelin kaupunginkirjasto järjestävät yhteistyössä aluetilaisuuden Mikkelissä 29. joulukuuta 2017 klo 14.00–15.30. Tapahtumapaikka on Mikkelin kaupunginkirjaston yläkerran aula (II krs, Raatihuoneenkatu 6, 50100 Mikkeli). Tilaisuus on avoin kaikille.

Tilaisuudessa esiintyvät tietokirjailija, filosofi Eero Ojanen ja yhdistyksen Etelä-Savon aluevastaava ja hallituksen jäsen Timo Tossavainen. Ojanen pitää esitelmän siitä, miten tietokirjailijan työ on muuttunut 2000-luvun aikana. Hän tarkastelee mm. kirjailijan, kustantajan ja lukijan välisten suhteiden muutoksia sekä kertoo omasta tietokirjailijan työstään.

Ojanen sai Suomen tietokirjailijat ry:n tietokirjailijapalkinnon vuonna 2009 merkittävistä tietokirjallisista ansioistaan. Tietokirjojen lisäksi hänen tuotantonsa sisältää myös kaunokirjallisia teoksia, suomennoksia ja radioteatterille tehtyjä tekstejä.

Esitelmän jälkeen Tossavainen haastattelee Ojasta ja kertoo yhdistyksen ajankohtaisista asioista läheisessä kahviossa, jossa yhdistyksen jäsenille tarjotaan välipala. Tarjoilua varten pyydetään sitovat ilmoittautumiset 26.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen timo.tossavainen@ltu.se. (HUOM! Muuttunut osoite!)

Tervetuloa!

Timo Tossavainen
Etelä-Savon aluevastaava
timo.tossavainen@ltu.se