Hyvät eteläsavolaiset tietokirjailijat

Suomen tietokirjailijat ry, Savonlinnan kaupunginkirjasto Joeli ja Savonlinnan kaupungin kulttuuritoimi järjestävät yhdessä luentotilaisuuden Joelin Miitti-salissa (Asemantie 5, 57100 Savonlinna) maanantaina 28. lokakuuta 2019 klo 17.30–18.30. Tilaisuudessa esiintyy kirjailija, FM Hannu Niklander, jonka luennon aihe on Peninkulmat lauseiksi.

Vierailuluento Joelin Miitti-salissa 28. lokakuuta 2019 klo 17.30–18.30

Luennossaan Niklander tarkastelee matkakirjallisuuden nykytilaa ja merkitystä kirjallisuuden kentässä.

Hannu Niklanderin tuotanto käsittää runojen, novellien ja romaanien lisäksi useita matkakirjoja. Vuonna 2018 häneltä ilmestyi matkaesseiden kokoelma Euraasian muistot (Robustos). Hänen uusin romaaninsa Nuoriherra (Robustos 2019) perustuu Niklanderin suvun autenttisiin kokemuksiin, ja se sisältää myös matkakuvauksia 1900-luvun alkupuolelta.

Pitkän uran kirjailijana tehnyt Niklander on myös kokenut kouluttaja. Hänellä on ollut useita luottamustehtäviä kirjailijajärjestöissä. Tällä hetkellä toimii muun muassa Suomen Kirjailijaliiton varapuheenjohtajana.

Luentotilaisuus on avoin kaikille. Sen jälkeen yhdistys tarjoaa jäsenille kevyen iltapalan paikallisessa ravintolassa. Sitovat ennakkoilmoittautumiset iltapalalle 21.10.2019 mennessä osoitteeseen timo.tossavainen@ltu.se.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Timo Tossavainen
Suomen tietokirjailijat ry:n Etelä-Savon aluevastaava
timo.tossavainen@ltu.se